3 titluri de carti pe care sigur le ai acasa si pe care le poti vinde anticariatelor

filme 2022
Filmele care au marcat anul 2022
ianuarie 31, 2023
Volvo EX90
Volvo dezvaluie masina sa, cea mai sigura din toate timpurile
februarie 16, 2023

3 titluri de carti pe care sigur le ai acasa si pe care le poti vinde anticariatelor

Multi detin adevarate comori literare in propria biblioteca de care nici nu sunt constienti, de pe urma carora pot obtine sume generoase de bani fara sa depuna un efort propriu-zis. Pentru ca anticariatele vor sa intre in posesia unor astfel de produse, achizitorii simplifica semnificativ procedura de vanzare a cartilor, astfel incat proprietarii sa se bucure doar de beneficii.

Unele dintre anunturile pe care anticariatele le posteaza pe internet sunt de tipul „cumpar carti de orice fel” prin care achizitorii atrag atentia potentialilor vanzatori. Astfel, cei care vor sa castige o suma generoasa de bani fara sa se implice prea mult, pot raspunde cu incredere acestor anunturi. Mai jos sunt prezentate cateva titluri de carti pe care le are cu siguranta toata lumea acasa si pe care le pot vinde cu incredere.

  1. Un veac de singuratate” de Gabriel Garcia Marquez

Un veac de singurare” este cartea care l-a scos pe Gabriel Garcia Marquez din anonimat si l-a propulsat in cariera de scriitor indragit chiar si in prezent. Actiunea se petrece intr-un sat din Columbia si se extinde pe durata a 100 de ani, timp in care sunt prezentate sase generatii ale familiei Buendia. Cei care au aceasta carte in biblioteca si de care nu mai au nevoie, pot raspunde anuntului „cumparam carti” .

Cumpar carti de orice fel | CumparCarti.ro

Cumpar carti de orice fel

  1. In cautarea timpului pierdut” de Marcel Proust

Cartea este compusa din sapte volume interesante, fiind concentrata pe cautare, iubire, tinerete si constiinta. Romanul abordeaza mai multe teme, printre care se numara si: arta, iubirea, moartea, boala si gelozia.

  1. Spre far” de Virginia Wolf

Spre far” este o opera autobiografica in care se discuta despre relatiile nestatornice dintre adulti, fiind comparate cu cele ale copiilor. Actiunea cartii are loc in perioada 1910-1920, concentrandu-se pe familia Ramsay si pe vizitele sale realizate in Scotia. Este o carte clasica, care starneste cu siguranta atentia echipei CumparCarti.ro.

Cu alte cuvinte, cele mentionate anterior sunt doar un exemplu de titluri captivante care pot fi vandute care anticariate, datorita vechimii, dar si datorita calitatii scriiturii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.