Pasi pentru revenirea la setarile din fabrica pentru Windows 10

beneficiile tratamentului ortodontic
Ce este ortodontia?
octombrie 22, 2018
gastroenterita
Rehidratarea corecta la copii dupa un episod de gastroenterita sau intoxicatie alimentara
noiembrie 1, 2018

Pasi pentru revenirea la setarile din fabrica pentru Windows 10

monitoare second hand

Resetarea din fabrica poate rezolva o serie de probleme legate de Windows. In cazul in care calculatorul dumneavoastra este mult mai lent decat a fost, aveti de-a face cu malware care nu va disparea, iar resetarea este cea mai convenabila solutie. In functie de configuratia avuta si de versiunea de Windows instalata, aveti cateva moduri diferite de resetare a unui laptop sau desktop.

Intai de toate, asigurati-va ca aveti o copie de rezerva recenta a fisierelor. Realizarea unei resetari din fabrica va sterge toate programele si fisierele instalate, astfel incat veti pierde tot.

Resetarea din fabrica a fost candva un proces destul de incomod, insa Microsoft a introdus o modalitate mult mai usoara de a face acest lucru la Windows 8. Este, de asemenea, inslus in Windows 10 si este cel mai bun mod de resetare din fabrica a unui computer. Pentru a porni aceasta procedura, mergeti la Setings – Update & Security – Recovery. Veti vedea si Reset this PC, dati clik pe butonul Get started. Din acest moment veti avea doua optiuni: ”Keep my files” sau ”Remove everything”. Prima optiune va duce inapoi la setarile implicite si va elimina toate aplicatiile instalate, dar va pastra datele. Precum spune si numele, alegand optiunea ”Remove everything” va reseta computerul, totul revenind la optiunile din fabrica, deci fisierele vor fi eliminate. Desi prima optiune va pastra datle, ar trebui sa creati copii de rezerva inainte de a le utiliza.

Daca ati ales ”Remove everything”, Windows va va intreba daca doriti sa curatati unitatea sau pur si simplu, sa eliminati fisierele. Alegand ”Remove files and clean” dispozitivul va fi curatat in totalitate, iar recuperarea datelor dupa acest stadiu este aproape imposibila. In caz contrar, daca ati selectat ”Keep my files”, veti vedea o lista de aplicatii pe care resetare le va elimina. Windows va salva acest lucru pe desktop dupa resetare, astfel incat sa va puteti aminti ce trebuie sa reinstalati.

In cele din urma, confirmati operatia apasand butonul ”Reset” si asteptati finalizarea procesului. Daca resetati din fabrica un laptop, asigurati-va ca il conectati la un incarcator pentru a evita pierderea alimentarii in timpul operatiunii.

Monitoare second hand | calculator-ieftin.ro

In cazul in care nici resetarea nu rezolva problemele, singura solutie este sa achizitionati dispozitive noi. In magazinul Calculator Ieftin gasiti monitoare second hand, laptopuri, imprimante si calculatoare refurbished si SH. Accesati calculator-ieftin.ro si verificati stocul, s-ar putea sa gasiti exact ce va trebuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.