Alege-ti casa de marcat potrivita pentru domeniul afacerii tale!

reduceri de carti din anticariat
Care sunt cartile care te ajuta sa ii starnesti copilului tau interesul pentru lectura?
aprilie 27, 2022
tipuri extractii
De ce este atat de necesara o extractie dentara, pentru sanatate?
mai 11, 2022

Alege-ti casa de marcat potrivita pentru domeniul afacerii tale!

soft pentru restaurant

Lansarea unei afaceri vine la pachet cu multe provocari. Unul dintre aspectele la care trebuie sa se gandeasca posesorul ei este ce tip de casa de marcat i se potriveste, pentru ca daca specificul activitatii nu o cere, nu are rost sa se complice cu un dispozitiv care depaseste cu mult nevoile si care este si mai costisitor. Asadar, primul criteriu in alegerea unei case de marcat noi este acela al domeniului de activitate in care activeaza respectiva afacere.

Case de marcat pentru farmacii si magazine mari

In acest domeniu, unde exista de regula un flux important de cumparatori, poate fi utila o imprimanta fiscala cu functii de casa de marcat, pentru ca aceasta mai poate gestiona si alte operatiuni utile. Un model popular printre afacerile de pe aceasta nisa este imprimanta fiscala DATECS FP 700, care necesita un afisaj client ce se achizitioneaza separat.

Case de marcat pentru magazinele „de cartier”

In cazul magazinelor mai mici, care functioneaza in cartiere sau in zonele rurale, poate fi folosita o casa de marcat cu taste mai mari si cu un meniu care permite accesarea usoara. Un model potrivit este DATECS DP25, care se poate preta chiar si in farmacii, barururi, restaurante sau cafenele.

Modelul poate fi comandat de pe site-ul CasedeMarcat.eu, in pretul dispozitivului fiind incluse: casa de marcat, taxa de timbru verde, fiscalizare, registrul special, o programare articole PLU (50 de articole), cablu de date, sursa de alimentare, dar si instruire.

In magazinul online AttoSoft sunt disponibile diverse modele de case de marcat, imprimante fiscale, cititoare de coduri de bare, dar si elemente software, cum ar fi soft pentru restaurant si multe alte optiuni.

Case de marcat noi | soft pentru restaurant | CasedeMarcat.eu

Case de marcat noi

Case de marcat pentru ride sharing

In prezent, au castigat multa popularitate serviciile de transport persoane de tipul „ride sharing”. Pentru aceasta activitate, cea mai buna solutie o reprezinta casa de marcat portabila, cum este si DATECS WP 50.

In concluzie, fiecare afacere necesita un anumit tip de casa de marcat, ce trebuie aleasa, de regula, in functie de specific si de numarul de tranzactii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.