Amenajarea curtii interioare

Gutiere Ortodontice
Oricine poate obtine un zambet mai frumos si mai sanatos
aprilie 27, 2017
Calculatoare bune la preturi mici
aprilie 30, 2017

Amenajarea curtii interioare

curte interioara

Amenajarea curtii interioare are un dublu rol: zona de de relaxare din aer liber ar trebui sa arate foarte bine, dar sa fie si functionala. Intimitatea, siguranta, confortul si intretinerea redusa sunt cele patru asptecte ale functionalitatii, in acest caz.

Plantele pentru gradina – lucrurile bune vin in pachete mici. Terasele nedecorate cu plante si accesorii sunt destul de neprimitoare. Plantele dau un aspect placut si fac zona mai relaxanta. Plus de asta, sunt o sursa de oxigen si de relaxare.

Recomandate sunt plantele in ghiveci, deoarece acestea pot fi mutate, ori pentru ca nu va mai place unde sunt asezate ori pentru ca a venit iarna si nu le mai puteti tine in frig. De asemenea, aceste plante pot ascunde mici defecte ale terasei si va pot scuti de o cheltuiala in plus cu renovarea. Insa daca sunteti alergic la albine, evitati florile care le atrag cu precadere.

Daca doriti sa creati umbra naturala, alegeti un copac care ramane de o inaltime intermediara la maturitate. Evitati copacii cu radacini agresive. Alegeti copaci care sunt relativ curati si nu lasa frunze mereu, pentru a reduce intretinerea.

Si cand vine vorba de alegerea de dale terasa, alegeti ceva care sa aiba si un aspect placut, dar sa fie si usor de intretinut. Pentru un design mai futurist puteti opta si pentru placari verticale, pe care le gasiti la www.dalepietra.ro.

Ridicarea gardurilor este o modalitate de a obtine intimitate si in acest caz puteti opta pentru doua variante: gard construit din materiale clasice (lemn, metal, piatra, caramida) sau gard natural din material vegetal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.