Cand trebuie sa faci o optiune din implantul dentar?

Produse teleshopping vazute la tv
Cumparaturi visate imediat livrate
martie 31, 2017
Fursecuri pentru copii
Dulciuri și torturi delicioase pentru petreceri reușite
aprilie 10, 2017

Cand trebuie sa faci o optiune din implantul dentar?

Oferta implanturi dentare

Un implant dentar reprezinta o optiune pentru care numeroase persoane opteaza atat din motive functionale, cat si din motive estetice.  Foarte multi oameni si-au pierdut dintii din multiple cauze, intre acestea se numara si urmatoarele: existenta cariilor avansate, afectiuni ale gingiilor, dar si unele leziuni mecanice. Or, lipsa dintilor creeaza probleme indiferent de persoana: ingreuneaza procesul de mestecare a alimentelor in cavitatea bucala, produce dereglari de fonatie si induce stare de disconfort personal. Cel mai bun sfat referitor la modul de inlocuire a dintilor absenti il veti primi doar de la un medic stomatolog.

In ultimii ani, oferta de implanturi dentare este sustinuta si promovata de marea majoritate a medicilor stomatologi. Acestia isi conving pacientii sa opteze cu incredere pentru o astfel de procedura. Implantul reprezinta o radacina artificiala care se insereaza in tesutul osos, in locul dintelui pierdut, si de care mai apoi se ataseaza dintele artificial.

Poti face o optiune din implantul dentar daca:

  • Vrei un aspect frumos al fetei – pentru ca implantul dentar asigura o estetica de invidiat;
  • Vrei un zambet asemanator celebritatilor;
  • Ai pierderi dentare si simti incomoditate in timpul vorbirii;

Aceste trei caracteristici tin mai mult de estetic si reprezinta alegerea din partea pacientului.

Medicul la randul sau poate motiva pacientul sa aleaga implantul dentar ca fiind cea mai buna varianta de inlocuire a dintilor absenti prin urmatoarele argumente:

  • Protejarea dintilor din vecinatate si salvarea lor, ceea ce nu se poate face in cazul podurilor dentare;
  • Conservarea tesutului osos. In cazul absentei dintilor are loc resorbtia osului in locul respectiv. Acest lucru va duce pe viitor la modificari structurale in aspectul fetei;
  • Durabil in timp. Implantul dentar este o investitie de lunga durata pentru pacienti. Comparativ cu puntile dentare care rezista pana la zece ani, implanturile dentare daca sunt ingrijite corespunzator si daca in ansamblu se mentine o igiena adecvata pot fi functionale pana la sfarsitul vietii.

Cand vine vorba de preturi implanturi dentare, se poate aprecia ca sunt ceva mai mari decat a celorlalte metode, insa  pentru rezultate pe masura, aceasta investitie se merita.

Pentru mai multe informatii cu privire la subiect, consultati www.dentalcrownhealth.ro!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.