Care sunt cele mai romantice orase din Romania?

4 tipuri de servicii pentru care trebuie sa mergi la o clinica stomatologica
iulie 28, 2020
De ce sa cumperi case de marcat noi in detrimentul celor la mana a doua?
august 5, 2020

Care sunt cele mai romantice orase din Romania?

orase Romania

Mai jos vor fi prezentate cateva dintre cele mai romantice orase din Romania in care cuplurile aleg sa mearga:

Brasov este orasul minunilor si al privelistilor uimitoare.  Asezat la poalele dealului Tampa, isi surprinde turistii cu strazile sale mici, decorate cu biblioteci, restaurante, cafenele si muzee, dar si cu Biserica sa gotica. Cu toate acestea, panoramele sunt de neegalat. Turistilor le este recomandata vizita cu telecabina, spre Dealul Tampa. Aceasta experienta ii va fascina pe deplin. Situat la poalele Carpatilor, Targul Jiu este un oras frumos din regiunea Oltenia, care adaposteste cateva capodopere ale sculptorului modern Constantin Brancusi. In parcul cu acelasi nume, chiar langa raul Jiu, cuplurile se opresc sub Poarta Sarutului pentru a-si marca dragostea.

Printre cele mai frumoase cetati din Europa, Cetatea Sighisoara este un loc fermecator, in care oamenii se pot indragosti cu usurinta. Strazile sale mici, pietruite, impodobite cu multe case colorate, inspira o atmosfera din epoca medievala. Vizitatorilor le sunt recomandate privelistile pitoresti de la Turnul cu Ceas, surprinzand astfel frumusetea imprejurimilor orasului.

Sinaia este o statiune fermecatoare din Valea Prahovei, care la sfarsitul anului este transformata intr-o statiune perfecta de iarna. Cu toate acestea, cele mai frumoase povesti cu regi si regine sunt intalnite in acest oras, la Castelul Peles. Fosta resedinta de vara a Regelui Carol I al Romaniei, castelul din secolul al XIX-lea, este o bijuterie a arhitecturii neo-renascentiste germane. Peste 150 de camere prezinta o multitudine de stiluri arhitecturale, de la Art Nouveau pana la stiluri Morrish. Alaturi de Castelul Pelisor, este pastrata in mod deosebit inima Reginei Maria.

Unul dintre cele mai frumoase orase ale Romaniei este Oradea. Cu arhitectura sa baroca si cu arta sa moderna, orasul reuseste sa atraga atentia multor vizitatori. Cladirile maiestuoase invita turistii la o plimbare de seara, cand luminile mici ofera o nota romantica atmosferei. Zona este bine cunoscuta pentru apele sale termale, recunoscute international pentru efectele lor terapeutice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.