Cele mai scumpe blanuri din lume

gastroenterita
Rehidratarea corecta la copii dupa un episod de gastroenterita sau intoxicatie alimentara
noiembrie 1, 2018
tendinte in materie de culori
Cele mai importante tendinte in materie de culori pentru toamna 2018
noiembrie 22, 2018

Cele mai scumpe blanuri din lume

haine de blana pentru femei

Daca ati cumparat vreodata o haina de blana, stiti ca aceasta este o investitie. Cu toate acestea, unele tipuri de blanuri sunt investitii mult mai bune decat altele, in special acolo unde este vorba de pret. In general, va puteti astepta ca blanurile de nurca sa fie mai scumpe decat cele de iepure, insa exista tipuri de imbracaminte de blana care sunt si mai scumpe.

Doamnele care au facut din blanuri o pasiune si au trecut dincolo de nivelul in care le poarta ca pe orice alta haine, incep sa isi doreasca una dintre cele mai prestigioase tipuri de blana, adica cea de chinchilla. Aceasta blana este extrem de scumpa, pretul unei haine medii ajungand chiar si pana la 50.000 de euro. Motivul pretului atat de ridicat este, in mare parte, din cauza procesului folosit pentru a produce haina. Blana de chinchilla este extrem de fragila si trebuie sa treaca printr-o multime de proceduri pentru a o putea folosi la coaserea unei haine. Cu toate acestea, este foarte calduroasa si are o cromatica incredibila, doua trasaturi de care ar trebui neaparat sa tineti cont.

Vicunia este un animal legat indeaproape de lama si alpaca. De asemenea, detine prestigiul producerii uneia dintre cele mai cautate tipuri de blanuri din lume. Asa cum va puteti astepta, achizitionarea unei haine din blana de vicunia nu este deloc ieftina, putand ajunge si la 20.000 de euro.

Samurul sau zibelina traieste in padurile rusesti si face parte din aceeasi familie cu vidra. Blana de samur este deasa si pufoasa, neteda si extrem de moale la atingere, iar coloritul este in nuante negre-maronii. Datorita faptului ca este un animal rar, blana sa costa mult, aproximativ 25.000 de euro pentru o haina de lungime medie.

Imbracamintea din blana de ras tinde sa fie rara, ceea ce contribuie foarte mult la costul acesteia pe piata. Pretul unei veste poate incepe de la 1000 de euro si poate atinge chiar 10.000 de euro pentru o haina de lungime medie.

Magazin de haine din blana naturala

Desigur, exista o varietate mult mai mare de tipuri de blanuri scumpe decat cele prezentate aici. Cu toate acestea, daca niciuna dintre aceste haine de blana naturala nu se incadreaza in bugetul disponibil, puteti apela la Carolina Design pentru a gasi imbracaminte de blana de inalta calitate la preturi accesibile. Accesand www.carolinadesign.ro puteti gasi haine de blana pentru femei si accesorii din blana, foarte apreciate de toti clientii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.