Colțarul Bosna de la Casa Eduard: eleganță, confort și calitate

Șopârlele
Șopârlele: o privire detaliată asupra acestor reptile fascinante
iunie 20, 2024
Tipuri de ciocolată
Tipuri de ciocolată utilizate în cofetărie
iunie 26, 2024

Colțarul Bosna de la Casa Eduard: eleganță, confort și calitate

Când vine vorba de amenajarea unei sufragerii sau a unei camere de zi, alegerea mobilierului potrivit este crucială pentru a crea un spațiu confortabil și atrăgător.

Colțarul Bosna de la Casa Eduard – un magazin de canapele reprezintă o alegere excelentă pentru cei care doresc să aducă eleganță și confort în locuința lor, oferind o combinație de dimensiuni generoase, structură solidă și o estetică atrăgătoare.

  • Detalii și dimensiuni

Colțarul Bosna impresionează prin dimensiunile sale generoase, având o lungime de 300 de cm și o lățime de 190 de cm. De asemenea, extensia sa are dimensiunea de 115 x 86 cm, oferind un spațiu suplimentar pentru odihnă și relaxare. Structura sa solidă este realizată din lemn de fag, garantând durabilitate și rezistență în timp.

  • Confort și eleganță

Una dintre caracteristicile definitorii ale colțarului Bosna este reprezentată de sezutul său confortabil, echipat cu o saltea relaxa ce conține arcuri sinusoidale. Acest lucru asigură un suport optim pentru confortul maxim al utilizatorilor.

În plus, colțarul Bosna este echipat cu 2 perne mici, incluse în preț, care completează perfect estetica și funcționalitatea acestuia.

  • Livrare și garanție

Pentru cei interesați de achiziționarea acestui colțar, CasaEduard.ro oferă un termen de livrare aproximativ de 10 zile pentru produsele existente în stoc. Pentru produsele pe comandă, termenul de livrare este mai mare.

Magazin de canapele | CasaEduard.ro

Colțarul Bosna

De asemenea, colțarul Bosna beneficiază de o garanție extinsă de 24 de luni, asigurându-le clienților durabilitate și satisfacție pe termen lung.

Colțarul Bosna de la Casa Eduard reprezintă o alegere ideală pentru cei care caută un mobilier elegant, confortabil și de înaltă calitate pentru sufragerie sau cameră de zi.

Cu dimensiunile sale generoase, structura solidă din lemn de fag, confortul oferit de salteaua relaxa și garanția extinsă, colțarul Bosna este o piesă de mobilier care promite să aducă atât confort, cât și eleganță în locuința fiecărui client.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.