Cum aleg masina de inchiriat?

echipamente spionaj
Tu ai incredere in partenerul tau de afaceri?
ianuarie 12, 2017
cumpar macbook
MacBook review
ianuarie 19, 2017
Masini de inchiriat Otopeni

Economic sau luxos? Tracțiune față sau integrală? Mic sau spațios? Benzină sau diesel? Iată întrebări pe care fiecare client de rent a car Bucuresti și le adresează. Pentru a răspunde, trebuie să judecăm orice mașină drept un compromis. Aceasta oferă confort, spațiu și economie de combustibil în doze variabile, dar depinde numai de client cât din fiecare îi satisface pretențiile și nevoile. A închiria o mașină are multe lucruri în comun cu a o cumpăra, numai că nu implică aceleași riscuri: e OK să greșim, pentru că nu pierdem la fel de mult. Totuși, de ce să greșim, când putem să facem alegerea perfectă?

Masini de inchiriat Bucuresti

Trebuie doar să stabilim câteva criterii care ne vor conduce la mașina potrivită. Primul – câte persoane și câte bagaje vom transporta? E total greșit să alegem o mașină prea mică pentru patru persoane și bagajele aferente, care să ruineze un concediu plăcut din cauza înghesuielii. La fel cum a alege un sedan de lux pentru doar două persoane are sens doar dacă dorim să beneficiem de siguranță și confort la cote maxime. Altfel – pentru a călători între două puncte este suficientă o mașină mică, ce va economisi sume importante. Apoi, dacă plănuiți să mergeți preponderent prin oraș, o mașină cu dimensiuni exterioare mici vă va deservi mult mai bine decât una mare. Dacă în ecuație intră și iarna, ați putea opta pentru o mașină cu tracțiune integrală, mult mai controlabilă și mai eficientă pe suprafețe alunecoase. Sau chiar pentru un SUV, a cărui capacitate de trecere îl face invulnerabil la zăpada adunată după ninsori.

Cu cât sunt mai mari mașinile, cu atât mai adaptat este un motor diesel, al cărui cuplu mare la turații joase îl face mai economic. Dacă mașina este mică și ușoară, atunci motoarele pe benzină sunt mai adaptate, prin lipsa vibrațiilor și a zgomotelor în habitaclu. inchirieri-masini.ro vă oferă o gamă completă de masini de inchiriat Bucuresti, de unde vă puteți alege modelul care vi se potrivește perfect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.