Cumpar carti de orice fel: de ce posteaza anticariatele asemenea anunturi?

Cum sa furi o inima cu un sarut
L. J.Shen, Cum sa furi o inima cu un sarut
decembrie 16, 2022
Germania
Care sunt cele mai frumoase locuri din Germania?
ianuarie 16, 2023

Cumpar carti de orice fel: de ce posteaza anticariatele asemenea anunturi?

cumpar carti la kg

In prezent, procesul de digitalizare al omului a ajuns sa prinda amploare mai mult ca oricand, metodele traditionale de lucru fiind lasate deoparte in detrimentul telefoanelor, tabletelor sau PC-urilor. Aceasta afirmatie este valabila si atunci cand vine vorba de carti, foarte multi oameni preferand, la momentul actual sa apeleze la tehnologie atunci cand vor sa lectureze.

In situatia de fata, volumele utilizate odinioara au ramas lasate pe dinafara, deseori putand sa sfarseasca la ghena de gunoi ca urmare a faptului ca ocupa spatiu degeaba. Dorind sa previna acest deznodamant nefericit, anticariatele au inceput sa publice anunturi de tipul “cumpar carti de orice fel” si sa actioneze in consecinta.

Cumpar carti de orice fel: misiunea de salvare dusa de catre anticariate

Un exemplu de anticariat care se ocupa de astfel de tranzactii este Anticariat-Carti.com, firma respectiva avand numeroasa experienta in domeniu. Echipa se poate deplasa in toata tara pentru a intra in posesia unor volume ce se doresc a fi vandute de catre proprietari, angajatul de la fata locului urmand sa evalueze gratuit cartea respectiva si sa ofere un pret corect.

Cumpar carti de orice fel | cumpar carti la kg | Anticariat-Carti.com

Cumpar carti de orice fel

Prin aceasta modalitate, anticariatul spera sa convinga cat mai multi oameni sa colaboreze cu acesta, intentia fiind de a salva cat mai multe carti cu putinta si de a le oferi o noua sansa la viata, pe rafturile altei biblioteci. Pentru a fi si mai tentant de atat, echipa anticariatului este gata sa se muleze pe oricare program, fiind dispusa sa lucreze atat in weekend, cat si seara dupa ora 19, sperand ca astfel clientii sa fie mai incantati sa apeleze la serviciile sale.

Prin urmare, atunci cand pe internet se gasesc anunturi de tipul “cumpar carti la kg”, acestea vor putea fi, de regula, postate de catre un anticariat. Asadar, pe viitor, oamenii vor stii la cine sa apeleze in cazul in care vor dori sa scape de cartile suplimentare din biblioteca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.