De ce sa iei in considerare o colaborare cu anticariate care cumpara carti?

vopsitorie de jante auto
Ai un proiect in minte pentru noua locuinta? Apeleaza la atelierul Studio Metal pentru un design extraordinar!
august 21, 2021
Tot ce trebuie sa stii despre bonetele chirurgicale
septembrie 14, 2021

De ce sa iei in considerare o colaborare cu anticariate care cumpara carti?

achizitii de carti

Proprietarii de carti se pot gandi la o colaborare cu anticariate care cumpara carti atunci cand vor sa renunte la o parte din cartile pe care le au in posesie. Motivele pot fi nenumarate, iar vanzarea catre anticariat ramane cea mai buna optiune. Fie ca vor sa faca loc altor carti, sa renunte la lucruri in momentul schimbarii domiciliului sau pur si simplu sa adauge un plus veniturilor sale, orice persoana se poate bucura de oferta anticariatului.

Anticariate care cumpara carti – ce avantaje ofera vanzatorilor

Daca o persoana se gandeste cum sa vanda cartile pe care nu le mai foloseste, trebuie sa ia in considerare varianta de a le vinde la un anticariat care se ocupa cu achizitii de carti. Acestea asigura tuturor proprietarilor de carti o experienta placuta si o colaborare bazata pe punctualitate, seriozitate si profesionalism. Proprietarii de carti se bucura de:

  • deplasare rapida a specialistilor la domiciliu: dupa contactarea personalului, unele anticariate, printre care si Anticariat-Carti.com, ofera ocazia de a solicita reprezentantilor sa se deplaseze la domiciliul vanzatorului, fara ca acesta sa mai fie nevoit sa mearga la sediu;

  • evaluare gratuita a cartilor: cartile care urmeaza a fi vandute sunt evaluate de specialisti, fara ca aceasta etapa sa implice vreun cost pentru vanzator;

  • plata pe loc: vanzatorii nu trebuie sa astepte pana isi primesc banii, deoarece plata se face pe loc, imediat dupa ce se stabileste de comun acord un pret corect si avantajos.

Achizitii de carti | anticariate care cumpara carti | Anticariat-Carti.com

anticariate care cumpara carti

Ce carti se pot vinde la anticariat?

Pe langa avantajele ce asigura confortul vanzatorului si rapiditatea intregului proces de vanzare, beneficiile pe care le are colaborarea cu un anticariat nu se termina aici. Acestia ofera posibilitatea proprietarilor de carti de a vinde titluri din orice domeniu.

Carti de literatura, filozofie, dezvoltare personala, religie, istorie, enciclopedii si dictionare, toate acestea pot fi vandute catre anticariat. Este o solutie ideala pentru cei care vor sa lichideze o biblioteca sau sa obtina rapid o suma de bani prin vanzarea de carti din orice domeniu, fie ca sunt vechi sau recent aparute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.