Dinti stralucitori in timp record

cofetarie online
Prima cofetarie ce ofera degustare pentru orice comanda
mai 27, 2017
Cumpar ceasuri de lux
Rolex – rege de ceasuri
iunie 14, 2017

Dinti stralucitori in timp record

Albire dentara

In cazul in care va intrebati cate doze de gel de albire sunt necesare pentru ca procedura de albire dentara sa fie completa si eficienta, aflati ca nu exista un raspuns exact care sa se potriveasca tuturor. Sunt multe variabile care intra in calcul. In primul rand, este important modul in care pacientul alege sa faca aceasta procedura, adica acasa sau la cabinet. In al doilea rand, un specialist trebuie sa evalueze tipul petelor, varsta pacientilor, rezultatul asteptat, frecventa aplicatiilor, durata fiecarei aplicatii, concentratia peroxidului din gelul de albire.

Cele mai frecvente tipuri de pete sunt cele cauzate de alimente si bauturi. Petele care se acumuleaza in timp necesita mai multe aplicatii decat petele acumulate de doar cateva luni. Daca, de exemplu, aveti 40 de ani, dar ati avut parte de o curatare profesionala in urma cu un un, veti avea nevoie de o interventie mult mai scurta si cu mult mai putin gel de albire dentara decat o persoana care nu a beneficiat niciodata de o procedura similara.

Daca alegeti sa urmati un tratament de albire la domiciliu, facti-o numai sub supravegherea unui specialist. In general se recomanda utilizarea zilnica a gelului de albire, timp de 1-3 ore pe aplicare. Cu toate acestea, daca timpul de aplicare este de o ora sau mai putin, este posibil sa aveti nevoie de mai multe aplicatii. In contrast, daca fiecare aplicare dureaza 3 sau mai multe ore, este posibil ca numarul aplicarilor sa scada, insa nu se recomanda depasirea celor 3 ore din cauza sensibilitatii crescute a dintilor. Se recomanda ca primele 1-3 aplicari sa fie de 30-60 de minute pentru a nu abuza de sensibilitatea dintilor. Daca aceasta este usoara sau inexistenta, durata aplicarii poate creste treptat.

Obiceiurile dietetice in decursul tratamentului pot influenta si numarul de aplicatii necesare din cauza riscului de recolorare a dintilor. Exista un ingredient in gelurile de albire care determina porii sa se deschida, permitand gelului sa patrunda pentru a inlatura petele profunde. Porii pot ramane deschisi pana la 48 de ore dupa fiecare aplicare, ceea ce inseamna ca daca aplicarile sunt zilnice timp de 1-2 saptamani, atunci porii sunt intotdeauna deschisi, iar petele se instaleaza foarte usor.

Stomatologie Sector 1 – Velvet Dental

Daca planificati o operatiune de albire dentara, fie la domiciliu sau la cabinet, neaparat adresati-va specialistilor de la clinica stomatologica Velvet Dental velvetdental.ro pentru indrumari si recomandari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.