Doresti sa achizitionezi volume noi de carti insa biblioteca ta este plina? Ai solutia aici!

dezvoltare bebelus
Luna 5 de sarcina – saptamanile 18 – 22
aprilie 16, 2021
CuratamPeLoc ofera si servicii de curatare saltele la domiciliu
aprilie 29, 2021

Doresti sa achizitionezi volume noi de carti insa biblioteca ta este plina? Ai solutia aici!

achizitii de carti

Cumpar Carti este unul dintre acele anticariate care cumpara carti de la diversi proprietari, persoane fizice, juridice, dar si de la anumite tipografii sau edituri. Optarea pentru serviciile unui anticariat este cea mai buna varianta atunci cand se doreste eliberarea bibliotecii. Exista si proprietari de carti care au nevoie urgent de o suma de bani, asa ca aleg sa isi vanda volumele. De aceea este important ca proprietarii de carti sa aiba grija de carti si sa le ingrijeasca cum trebuie.

Ce presupune procesul de achizitii al unor anticariate care cumpara carti?

Cumpar Carti este unul dintre cele mai apreciate anticariate care fac foarte multe achizitii de carti, aproximativ 10 000 de carti saptamanal. Cu o experienta de peste 12 ani, acest anticariat reuseste sa multumeasca toti clientii care apeleaza la serviciile sale.

Procesul este unul foarte simplu. Proprietarul de carti trebuie doar sa intre pe site-ul anticariatului CumparCarti.ro si sa sune la numarul afisat pentru a stabili o zi cu echipa de evaluatori. Acestia vor veni acasa, vor analiza volumele oferite spre vanzare si vor oferi un pret bun.

Achizitii de carti | anticariate care cumpara carti | CumparCarti.ro

anticariate care cumpara carti

Anticariatele achizitioneaza si carti foarte vechi?

Da! Cumpar Carti este un anticariat care achizitioneaza atat volume de carti noi, cat si volume de carti vechi. Echipa de specialisti este in cautarea unor carti valoroase si ofera preturi foarte bune pentru acestea. Important este ca volumele sa fie bine ingrijite.

Cei care detin primele editii ale unor carti vor primi sume mai mari pentru ele, spre exemplu o prima editie ce presupune o descoperire stiintifica sau o prima editie a unui autor important. Anticariatul Cumpar Carti se afla si in cautarea primelor editii ale cartilor, asa numitele carti valoroase si semnificative.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.