La ce se refera expresia „cumpar carti in regim anticariat”? Mituri despre anticariate

tipuri de pardoseli exterioare
Tipuri pardoseli exterioare
septembrie 21, 2023
irisbridalsalon.ro
Ce modele de rochii de mireasă se potrivesc unei femei cu forme
octombrie 17, 2023

La ce se refera expresia „cumpar carti in regim anticariat”? Mituri despre anticariate

cumparam carti

Exista mai multe mituri legate de modul in care isi desfasoara activitatea anticariatele, motiv pentru care unele persoane evita sa colaboreze cu ele, chiar daca ar putea beneficia de pe urma vanzarii cartilor din biblioteca. Prin „cumpar carti in regim anticariat” se intelege dorinta de a achiziona opere vechi si chiar rare, in scopul de a fi adaugate unei colectii.

Cei care vad expresia respectiva in anunturi se simt descurajati, mai ales daca numarul de carti vechi din biblioteca lor este unul foarte mic. Ei bine, acesta este primul mit legat de anticariate, cel conform caruia doar cartile vechi sunt cautate. In realitate, anul in care a fost publicata o lucrare nu este la fel de relevant precum starea in care se afla cartea in cauza la momentul respectiv. Cartile pastrate in conditii bune pot fi cu adevarat valoroase!

Unde sunt publicate anunturile de „cumpar carti in regim anticariat”?

Unul din anticariatele la care oamenii pot apela in scopul de a-si vinde cartile care ocupa spatiu degeaba in biblioteca este CumparCarti.ro. Un reprezentant din partea anticariatului poate fi contactat la unul din cele doua numere de telefon de pe site, iar in timpul discutiei initiale sunt stabilite detaliile de organizare, mai exact data si ora la care vor fi ridicate cartile.

Evaluarea lor se face pe loc, iar factorii pe care specialistii ii iau in considerare sunt cantitatea, calitatea si raritatea. Unele carti au semnaturi sau chiar dedicatii de la autorii lor, ceea ce automat le creste valoarea. Persoanele care au astfel de carti in biblioteca nu trebuie sa ezite! Tot ce trebuie sa faca pentru a obtine o suma frumoasa in schimbul lor este sa contacteze anticariatul mentionat.

Cumpar carti in regim anticariat | cumparam carti | CumparCarti.ro

Cumpar carti in regim anticariat

Care sunt cele mai cautate carti de anticariate?

Nu este necesar ca oamenii sa-si faca probleme din cauza ca volumele pe care isi doresc sa le vanda nu sunt suficient de rare. In schimb, in momentul in care raspund unui anunt de „cumparam carti” din partea unui anticariat, cantitatea acestora este primul aspect pe care il pot specifica.

In concluzie, cele mai multe mituri legate de anticariate nu sunt adevarate, iar oamenii se pot convinge de acest fapt printr-o colaborare cu unul dintre ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.