Mobilier multifunctional potrivit spatiilor mici

rent a car in aeroportul din Craiova
Trucuri pentru a avea un zbor confortabil
ianuarie 16, 2019
prevenirea afectiunilor
Afectiuni intalnite in mod frecvent la barbati
ianuarie 22, 2019

Mobilier multifunctional potrivit spatiilor mici

magazin de antichitati

Fiecare incapere din cadrul unei case necesita idei inteligente pentru a-si maximiza potentialul, atat din punct de vedere practic, cat si din punct de vedere al stilului, iar mobilierul proiectat pentru a fi flexibil pare a fi cea mai buna alegere din mai multe motive. Exista o multime de solutii disponibile, iar acestea variaza de la scaune incorporate in dulap si spatii de depozitare sub dusumea, pana la mobilier antic, clasic sau contemporan, ales si folosit astfel incat sa indeplineasca mai multe functii.

Intr-o casa in care spatiul avut la dispozitie este mic, achizitia unui mobilier multifunctional este, absolut, o necesitate. Pe langa faptul ca numarul pieselor de mobilier va fi mai mic, spatiul creat va fi mai aerisit si mult mai functional. Intr-un perimetru restrans, dar cu un mobilier adaptat si multifunctional, se vor putea organiza o multime de activitati imposibil de desfasurat cu un moblier tipic.

Blatul de bucatarie are o multime de utilizari, iar in spatiile mici chiar merita investit intr-un blat multifunctional! De exemplu, laptopurile sunt indispensabile in viata omului modern. Fie ca sunt utilizate pentru a finaliza sarcini de serviciu sau pentru petrecerea timpului liber, este necesar un spatiu cat mai placut si comod in care acest dispozitiv sa poata fi folosit. Daca suprafata nu permite amenajarea unui birou, blatul de bucatarie ar putea fi utilizat in scopul in care a fost creat, dar si drept suport pentru laptop sau pentru servit masa. Pentru a eficientiza si mai mult spatiul, mobilierul deja existent poate fi folosit pentru a ajunge la un rezultat multumitor.

Mai mult decat atat, o incapere nu este utila doar in plan orizontal, ci spatiul util poate fi obtinut si pe verticala. Asta inseamna etajere, corpuri suspendate, rafturi, oglinzi. Toate acestea pot, foarte usor, sa fie utilizate ca spatii de depozitare, ca suport pentru diverse obiecte, ca biblioteca sau culcus pentru un animal de companie. Functia dubla sau tripla a mobilierului este o conditie esentiala si vitala in organizarea unui spatiu restrans.

Cumpar mobilier vechi sau antic | hqz.ro

cumpar mobilier vechi

Daca aveti mobilier vechi si doriti sa-l utilizati intr-un spatiu mic, pe langa faptul ca va fi dificil de adaptat, nu exista certitudinea ca modificarile nu-i vor altera calitatea si nu-i vor limita functionalitatea. Pentru a putea finanta un mobilier adecvat spatiului avut la dispozitie, puteti vinde o parte din cel vechi. Reprezint un magazin de antichitati din Bucuresti si printre alte obiecte de valoare, cumpar mobilier vechi sau antic in stare buna, care sa poata fi reconditionat in scopul comercializarii. Site-ul hqz.ro va sta la dispozitie cu detalii relevante despre tranzactii si conditii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.