Obiective turistice din judetul Dolj ce pot fi vizitate cu masini inchiriate de la firma WLC

achizitii carti
Cum ajuta o echipa de cumparatori de carti vechi in situatiile de impas financiar?
noiembrie 6, 2020
Calculatoare sh
Cum sa alegi eficient si repede dintre cele mai bune calculatoare ieftine?
noiembrie 27, 2020

Obiective turistice din judetul Dolj ce pot fi vizitate cu masini inchiriate de la firma WLC

CraiovaRentaCar.ro

Judetul Dolj este unul din cele mai frumoase din tara, cu obiective turistice demne de luat in considerare, care pot fi vizitate cu masini de inchiriat din Craiova. Pe langa obiectivele turistice din cadrul orasului Craiova, sunt si obiective turistice in imprejurimi care merita toata atentia persoanelor care aleg sa isi petreaca un mini-concediu aici.

Muzeul de Arta si Muzeul Olteniei, obiective de neratat la volanul unei masini inchiriate din Craiova

Muzeul de Arta din Craiova este unul din cele mai cunoscute obiective turistice din judetul Dolj. Aici se regasesc foarte multe obiecte de pictura si grafica de Theodor Man, piese de mobilier si tablouri de scoala flamanda, italiana si olandeaza, dar si arta decorativa romaneasca si straina. Patrimoniul Muzeului cuprinde acum peste 8000 de lucrari de arta europeana si romaneasca ce apartin numelor mari precum Nicolae Tontitza, Stefan Luchian, Theodor Palladi sau Ion Tuculescu.

Masini de inchiriat din Craiova | CraiovaRentaCar.ro

masini de inchiriat din Craiova

Pe de alta parte, muzeul Olteniei este demn de vizitat la volanul unei masini inchiriate prin intermediul serviciilor CraiovaRentaCar.ro pentru ca prezinta lucruri importante din traditiile si istoria acestei zone a tarii.

Gradina botanica si rezervatia de bujori salbatici – destinatii pentru pasionatii de natura

Rezervatia de bujori salbatici de la Plenita este un obiectiv turistic ce merita vizitat de catre pasionatii de natura aflati la volanul unei masini inchiriate care se afla in trecere in judetul Dolj sau care isi petrec cateva zile aici. Aceasta poiana din Padurea Plenita se afla la 50 km de Craiova, intr-o zona de campie, cu altitudini de pana la 200 de metri, cu o clima temperata si valori medii, fiind unica in peisajul Romaniei.

Gradina Botanica, pe de alta parte, se afla in orasul Craiova in partea de S-V si include numeroase specii de trandafiri, plante, fructe, sere, flora spontana si plantata. Accesul in aceasta gradina este gratuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.