Orase europene ideale pentru un city trip de iarna

Twindent.ro
Cum alegi serviciile stomatologice cele mai potrivite
martie 13, 2020
Raspunde anuntului cumparam carti si vei primi o suma corecta
martie 17, 2020

Orase europene ideale pentru un city trip de iarna

orase ideale

Ce ai zice daca in aceasta iarna ai mai schimba putin lucrurile si ai pleca intr-un city trip nu la ski cum aveai obiceiul iarna? Acoperisuri inzapezite, strazi decorate, mirosul ademenitor al vinului cald, iarna are si ea farmecul ei. Drept urmare, ar fi pacat sa ramai in casa pe simplul motiv ca este frig afara. Unele orase europene sunt ideal de vizitat pe timp de iarna. Iata cateva orase europene ideale pentru un city break de iarna.

Londra – shopping si descoperiri

Un oras palpitant atat iarna cat si vara, Londra nu ar trebui sa lipseasca de pe lista destinatiilor de vizitat iarna. Un oras in care nu ai cum sa te plictisesti pur si simplu. Patinoare in aer liber. In cazul in care vizitezi Londra inainte de Craciun cu siguranta vei gasi cadourile perfecte pentru persoanele dragi tie.

Roma – un oras ideal pentru amatorii de cultura

Toate drumurile duc la Roma, atat iarna cat si vara. Capitala italiana este deja destinatia favorita a unui numar mare de turisti. Este ideala pentru o escapada citadina. Vizitarea Londrei iarna prezinta o multime de avantaje – mai putini turisti pe strada este doar unul din acestea. Temperaturile de afara sunt chiar placute in aceasta perioada. Media este de 10 grade Celsius. Poti vizita bazilica Sf. Petru, Vatican, toate stralucesc in aceasta perioada mai tare decat de obicei.

Farmecul orasului Riga in antotimpul iarna

Fluviul Dauvaga inghetat este splendid. Fulgii de nea care cad neincetat pe el ofera un spectacol pur si simplu magnific. In capitala Letoniei iarna este fara indoiala cel mai frumos anotimp al anului. Vei gasi aici numeroase cafenele si restaurante confortabile, in vechiul oras in special pentru a te incalzi cu o ciocolata calda.

Paris, o destinatie atemporala

Targuri de Craciun, beculete, magazine mari, Sf. Valentin, Disneyland Paris…exista o multime de motive pentru a-ti oferi un city trip la Paris iarna. Inainte de sarbatorile de sfarsit de an poti descoperi o capitala iluminata cu vitrine unele mai incredibile decat altele. Momentul perfect pentru a profita de magia iernii. Dupa sarbatori urmeaza reducerile, mai apoi Sf. Valentin…ce poate fi mai romantic decat un week-end in doi la Paris?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.