Organizarea eficienta a apartamentului

implant dentar
Cele mai bune servicii de implant dentar din Bucuresti
august 31, 2017
consultanta auto
Consultanta auto la nivel inalt de la CarConcierge.ro
septembrie 13, 2017
Apartamente noi sector 4

Sunteti in plin procedeu de mutare? Sau doriti sa dati alt aspect caminului? Iata cateva sfaturi pentru a va ograniza inteligent apartamentul!

Intelegeti spatiul gol! De cele mai multe ori, cand va mutati, aveti tendinta de a pune mobila in apartament si apoi sa traiti in el. Corect este fix opusul! Ar trebui sa traim mai intai intr-un loc, sa ne obisnuim cu el, sa intelegem bine spatiul si apoi sa-l ajustam in functie de modul nostru de viata. Este recomandat ca atunci cand vizitati viitoarea casa, aceasta sa fie lipsita de mobila, sa stati in centrul camerelor si sa va faceti planuri cu privire la mobilier. Acordati atentie mare luminii, aceasta va fi un factor decisiv pentru ceea ce va urma.

Odata ce v-ati mutat in casa goala, fara mobila deocamdata, este timpul sa va analizati comportamentul pe care-l aveti in noul loc. Faceti o lista cu cele mai frecventate trasee, cele mai luminoase/intunecate spatii, etc. In acest fel veti vedea mult mai clar modul de a investi in mobilier, de a utila eficient, de a da senzatia de spatiu.

Apartamentul in care este bine sa traiesti trebuie sa fie cald si prietenos. Pentru aceasta trebuie sa respectati cateva reguli simple de design, in special in camera de zi, punctul central al casei. O lumina moale si indirecta, fotolii si o canapea apropiate unele de altele si usor de folosit, fara masuta de cafea prea voluminoasa, vor facilita un sentiment de bine, de confort, de liniste. Daca aveti sau va doriti copii, ganditi-va la modul in care le puteti usura adaptarea. Asezati-va la inaltimea unui copil, ce vedeti? Plasati in acele locuri obiecte care sa le promoveze autonomia si eliminati obiectele periculoase din campul lor vizual.

In cele din urma, ganditi-va la micile detalii! Inainte de a plasa o lampa langa o masa de lucru, luati in considerare, de exemplu, daca va fi folosita de o persoana stangace sau dreptace, astfel incat sa proiecteze o cantitate suficienta de lumina, dar si de umbra.

Alege casa visurilor tale, intra acum pe pagina www.arenaapartments.ro

Intrati pe site-ul http://www.arenaapartments.ro/ si gasiti-l, dintre multele apartamente noi din sector 4, pe cel care v-ar da cea mai mare libertate! Echipa Arena Apartments s-a gandit la confortul tutror, de aceea a proiectat si construit apartamente in ansambluri rezidentiale in sector 4 care sa fie placute cat mai multor ochi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.