automobil
Cum se alege cel mai bun automobil?
iulie 17, 2019
detailing auto Bucuresti
Beneficiile curatarii regulate a masinii
iulie 30, 2019
calculatoare sh

Serverul este un tip de computer care consta in hardware si software destinate furnizarii de diferite servicii. In general, serverele utilizeaza aplicatii diferite si speciale pentru a furniza unul sau mai multe servicii.

Exista mai multe tipuri de servere, insa cele mai populare sunt: web server, server de aplicatii, server proxy, server de mail, server de fisiere si server de virtualizare.

Serverul web este unul dintre tipurile de server cele mai utilizate si populare. Serverele web servesc pagini web pentru clienti prin utilizarea browserelor. In general, folosesc Apache, Nginx, IIS sau alte aplicatii similare serverului web cu un cod de aplicatie web care poate fi scris in PHP, ASP.net, Python, Ruby, Java si multe altele.

Serverele de aplicatii sunt foarte asemenatoare serverelor web. Acestea ofera clientilor o serie de functionalitati cu aplicatii intentionate. Mai ales cadrele Tomcat, Wildfly sau alte aplicatii similare sunt folosite pentru a dezvolta aplicatii cum ar fi limbajele de programare Java sau Python.

Proxy este un sistem intermediar care va directiona cererile catre Internet sau LAN. Acest server ofera diferite roluri, cum ar fi autentificarea, controlul accesului la Internet si echilibrarea incarcarii pentru accesul la web.

Mail-ul este o optiune de comunicare foarte importanta pentru lumea IT de azi. E-mail-urile sunt transmise intre client si server pentru a stoca continutul postal pentru detinatorii de adrese mail.

Angajatii din domeniu IT se ocupa, in general, cu multe fisiere. Un server de fisiere este utilizat pentru a stoca fisierele intr-un loc comun ce poate fi accesat de toti utilizatorii ce pot accesa, citi, schimba si salva fisiere. Pentru a stoca si accesa diferite fisiere in retea, se folosesc diferite protocale, cum ar fi SMB sau FTP.

Servere second hand | calculatoare sh | it-sh.ro

servere second hand

Baza de date este o componenta in care sunt stocate date de afaceri sau aplicatii. Serverele de aplicatii se conecteaza, in general, la serverele de baze de date pentru a obtine si stoca date care sunt utilizate de aplicatii. Exista o multime de tipuri de servere pentru baze de date, iar fiecare utilizator foloseste ce i se potriveste mai bine.

Accesand it-sh.ro puteti gasi diferite tipuri de servere second hand de cumparat si, mai mult, puteti achizitiona chiar si laptopuri sau calculatoare sh. IT-SH este un magazin din care puteti cumpara tot ce va este necesar pentru echiparea corespunzatoare a biroului de acasa sau de la serviciu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.