Unei femei stilate nu trebuie sa ii lipseasca din dressing masa de machiaj!

cabana Pirinei
De ce sa inchiriezi o cabana in Pirinei?
martie 4, 2021
inchirieri auto din Bucuresti
Foloseste o masina in sistem rent a car si traieste experienta frumoasa in Delta Dunarii!
martie 15, 2021

Unei femei stilate nu trebuie sa ii lipseasca din dressing masa de machiaj!

Din planul de amenajare a dressing-ului mult visat nu trebuie sa lipseasca o masa de machiaj. O astfel de masa este indispensabila femeilor stilate, atente la felul in care se imbraca sau se aranjeaza. Masa poate sa fie asezata in dormitor sau in dressing, in functie de preferinte si de spatiul disponibil.

Dressing-ul este spatiul in care o femeie se simte in largul sau. Este camera preferata din casa, care le ofera incredere in sine si unde acestea isi pastreaza atat hainele, cat si produsele de infrumusetare. Din fericire, magazinul online Mobartis dispune de o oferta variata de mese de machiaj, potrivita stilului de amenajare vintage sau modern.

Masa de machiaj cu luminimoderna pentru un dressing in ton cu moda

Masa cu lumini LED, „Antonia”, disponibila pe site-ul Mobartis.ro are un aspect destul de simplu si cu toate astea, devine piesa de rezistenta dintr-o incapere. Este o piesa rafinata si totusi durabila, ce poate fi folosita in scopuri diverse: pentru aplicarea machiajului, realizarea rutinei de ingrijire faciala zilnica, ori pentru probarea tinutelor vestimentare stilate.

Masa de machiaj cu lumini dispune de 12 becuri LED de inalta calitate, incat aplicarea produselor cosmetice poate avea loc si seara, fara o alta sursa de lumina. Becurile sunt ceea ce garanteaza un machiaj aplicat corect, respectand si cele mai mici detalii.

Masa de machiaj cu lumini | Mobartis.ro

Mobartis.ro

Cele doua sertare incapatoare permit ca utilizatoarele sa aiba acces facil la toate produsele cosmetice. Mai mult, acestea pot aseza produse si pe blatul neted, fara teama ca vor pata masa. Intretinerea este foarte simpla: masa se sterge cu ajutorul unei lavete moi, impreuna cu produse speciale de curatare a lemnului.

Setul Ilona: masa vintage iluminata LED

De data aceasta un model de masa vintage, cu un aer romantic, este masa de toaleta Ilona. Oglinda mesei are forma de inima si este inconjurata de 9 lumini LED de pot fi reglate cu ajutorul comutatorului de lumina simplu de accesat.  Oriunde ar fi asezat, setul Ilona devine piesa centrala. Scaunul este buretat, are un aspect boem si este deosebit de confortabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.