Avantajele unui implant dentar

dslr fotograf
Ce trebuie sa ai ca sa fii fotograf?
iunie 3, 2016
Inchirieri masini aeroport Otopeni
Alege-ti masina pentru vacanta
iunie 10, 2016
Aparate ortodontice

Am auzit multe persoane exprimandu-se uzual, in contextul in care vorbeau despre implanturi dentare, la modul: implant dentar Bucuresti”, de exemplu! De astfel, de cele mai multe ori, folosindu-se aceeasi formula se cauta pe Internat servicii care sa asigure aceasta procedura intr-un oras anume. Presupunand ca ati procedat asa cum spuneam anterior si ati ajuns pe site-ul plazadent.ro, puteti face o programare si sa stabiliti astfel o intalnire cu unul dintre specialistii care lucreaza la Plaza Dent, cabinet stomatologic Drumul Taberei. Inainte de a ajunge la stomatolog, ar fi potrivit sa aflati mai multe detalii despre avantajele unui implant.

Mai intai de toate, implanturile dentare pot inlocui un dinte sau mai multi dinti. Acestea ofera toate functiile dintilor naturali (de la partea estetica pana la mestecat), pentru ca sunt fixate (nu sunt mobile), spre deosebire de protezele dentare care pot provoca diverse neplaceri. Implanturile functioneaza ca si dintii naturali si, in proportie 99,9%, putem spune ca permit pacientului sa zambeasca cu „toata gura”. Un implant este capabil sa asigure o stabilitate perfecta si sa previna artrofia. Un alt avantaj al sau este durata, un implant poate dura chiar si o viata, fiind considerat o solutie permanenta.

Spre deosebire de ceea ce multe persoane ar putea crede, montarea unui implant nu este o interventie dureroasa, pentru multi profesionisti fiind o operatie care se efectueaza zilnic intr-un timp scurt. Pacientii isi imagineaza ca acest proces este traumatic si ca i-ar putea afecta negativ. Acestia ar trebui sa stie ca introducerea chirurgicala a acestor implanturi este rapida si ca de multe ori are loc in cateva minute, sub anestezie locala. Odata ce lucrarea este finalizata, va dura aproximativ o luna pentru a se dezvolta complet gingia. Firele se scot o saptamana mai tarziu (aproximativ), fara a se provoca nicio durere persoanei. Intreaga procedura dureaza doar cateva minute, iar pacientul nu va simti niciun disconfort post-operatie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.