Calorifer vertical sau orizontal – care este alegerea potrivita?

Masini de inchiriat Otopeni
Recuperarea dupa vacanta
iunie 15, 2018
metode de contraceptie dupa nastere
Metode de contraceptie dupa nastere
iunie 21, 2018

Calorifer vertical sau orizontal – care este alegerea potrivita?

Calorifere ieftine

Caloriferele nu mai sunt doar cutia metalica fierbinte de sub fereastra care elibereaza caldura pentru a va incalzi casa. Caloriferele moderne, fie ele orizontale sau verticale, sunt din ce in ce mai renumite ca fiind elemente decorative care ofera mai mult decat o sursa de caldura. Acestea fac declaratii de stil, creaza un punct focal si pot transforma radical aspectul unui spatiu.

Radiatoarele verticale tind sa fie considerate putin mai usorare decat cele orizontale, desi ambele se pot potrivi perfect in functie de camera disponibila. In ceea ce priveste incalzirea unei incaperi, nu conteaza daca radiatorul pe care il alegeti este orizontal sau vertical, sau are o oarecare alta forma. Fiecare dintre ele serveste aceluiasi scop, acela de a da caldura si confort in spatiul de locuit.

Radiatoarele moderne sunt disponibile in aproape orice forma si din aproape orice material bun conductor de caldura, deci nu este deloc de mirare ca tot mai multi oameni privesc caloriferele ca pe un obiect de decor, mai degraba decat ca pe o piesa destinata doar incalzirii casei.

Daca optati pentru un radiator de design vertical sau pentru unul orizontal este mai putin important. Factorul din spatele alegerii dumneavoastra este, de obicei, daca radiatorul ales va fi suficient de fierbinte pentru a incalzi eficient spatiul. Exista o formula de calcul care trebuie aplicata pentru a afla care este dimensiunea potrivita a caloriferului. Doar avand aceasta valoare veti putea alege caloriferul potrivit.

Indiferent de orientarea lor, caloriferele ofera aceleasi functii si servicii in ceea ce priveste caldura si confortul, dar si pentru a adauga stil si valoare. Pentru a decide care este mai adecvat, o evaluare atenta a marimii, formei si functiei unei camere va ajuta sa decideti care este cea mai potrivita alegere.

Daca radiatoarele orizontale sunt deja o emblema a radiatoarelor, cele verticale au un aspect minimalist, cu linii elegante si subtile, acestea sunt proiectate pentru a da un aspect desebit camerelor in care sunt amplasate. Din punct de vedere practic, datorita dimensiunilor neconventionale, radiatoarele verticale reprezinta o optiune excelenta pentru camere mici deoarece ocupa o suprafata mica de pereti si podea.

Calorifere ieftine | www.ecalorifere.ro

Indiferent de alegere, in magazinul online eCalorifere.ro veti gasi calorifere ieftine si de buna calitate. Chiar daca doriti radiatoare de otel sau de aluminiu, accesand https://www.ecalorifere.ro/ veti beneficia de cea mai variata ofera si cele mai bune preturi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.