Carti pentru copiii mici

beneficii cirese
Fructul minune care topeste kilogramele in plus
septembrie 24, 2018
zdrobitor de struguri electric
Echipamente necesare producerii vinului la un click distanta
octombrie 5, 2018

Carti pentru copiii mici

carti de citit

Copiii, inca din primele luni de viata, au un potential mare de a se dezvolta frumos si sunt intotdeauna curiosi sa afle tot mai multe despre lumea din jurul lor. La aceasta varsta frageda, orice lucru colorat sau zgomotos ii atrage atentia. Tocmai din acest motiv este esential ca cei mici sa aiba la dispozitie diverse lucruri ca si surse de invatare, iar unul dintre acestea este o biblioteca ce contine carti potrivite stadiului sa de dezvoltare.

Cartile cu ilustratii si desene ii ajuta pe copii sa invete cuvinte si actiuni, ceea ce contribuie la dezvoltarea creativitatii si a imaginatiei inca de la o varsta frageda, lucru imposibil fara carti. Au aparut pe piata tot felul de serii de carticele, frumoase si colorate, dar mai mult decat atat, utile celor mici si celor mari.

Inainte de a cumpara astfel de carticele, parintii ar trebui sa acorde atentie sporita studierii amanuntite a acestora. Conteaza dimensiunea cartilor, calitatea paginilor, copertile, culorile. Cei mici testeaza totul cu gura si nu fac exceptie de la carti, motiv pentru care ar fi util ca parintii sa aleaga carti cu pagini cartonate ce nu se rup usor, culori vesele, imagini clare si de ce nu, la preturi cat mai bune. Toti acesti factori joaca un rol esential in alegerea celor mai bune carti, deci chiar ar fi indicat sa se tina cont de ei.

”Omida mancacioasa” este una dintre cele mai bune carti pentru copiii de la 1 la 6 ani. Cartea este scrisa, proiectat si ilustrata de Eric Carle, care este cunoscut si premiat pentru lucrarile sale. Acest set contine patru carti care ajuta copiii sa invete culorile de baza, numerele, cuvintele si sunetele animalelor, toate fiind interconectate prin calatoria unei omizi ce se transforma intr-un fluture. Cartile sunt compacte, ceea ce le face usor de tinut in mana si suficient de durabile pentru a fi manipulate de copii. Continutul este colorat si atragator, care sigur capteaza atentia, ajutand enorm procesului de invatare.

Printre Carti | Anticariat de carti online

Magazinul online Printre Carti are si carti pentru copii. Accesati www.printrecarti.ro si verificati stocul acestui anticariat de carti online. Cine stie ce surpiza descoperiti si veti putea face un copil fericit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.