Ce presupune alegerea unei multifunctionale SH in functie de utilizarea acesteia

recenzii de carti
3 recenzii de carti care nu trebuie sa lipseasca din biblioteca adolescentilor
martie 16, 2021
anticariat din Bucuresti
Satra – cea mai cunoscuta carte a autorului roaman Zaharia Stancu
aprilie 2, 2021

Ce presupune alegerea unei multifunctionale SH in functie de utilizarea acesteia

Din marea varietate de multifunctionale SH disponibile pe piata la acest moment, clientii sunt pusi in incurcatura de a face cea mai buna alegere in acest sens pentru propria locuinta sau pentru afacerea pe care o detin. Imprimantele multifunctionale sunt dispozitive nelipsite din orice birou, prezente in locuintele celor care au un job de acasa sau in birouri, fiind caracterizate ca si ansambluri compacte ce inglobeaza aparatura birotica de mai multe tipuri.

Imprimanta multifunctionala nu are numai functia de copiere, ci si de scanare, fax si alte functii extrem de importante care se vor dovedi utile in viata de zi cu zi, iar pretul este unul extrem de accesibil.

Laser sau inkjet? Ce tip de multifunctionala sa alegi?

In functie de performantele pe care si le doresc potentialii cumparatori, dar si de buget, exista mai multe modele de multifunctionale la mana a doua si imprimante second hand de tip inkjet sau laser, dotate complet si cu functionalitati specifice.

Imprimantele second hand laser sunt cele preferate de utilizatori, avand un randament crescut si fiind recomandate pentru uz profesional. Aceste dispozitive sunt mai costisitoare, necesita cartuse compatibile si au caracteristica de a tipari pana la 2000 de pagini cu un singur cartus, precum si o capacitate de stocare a hartiei ridicata.

Imprimante second hand | Multifunctionale SH | It-Sh.ro

imprimante second hand

Pe de alta parte, imprimantele inkjet au un cap de scriere cu actiune piezoelectrica, ce incalzeste picaturile de cerneala si are capacitatea de a imprima pe o coala curata de hartie cu o precizie impresionanta, folosind doar duze de mici dimensiuni. Acestea sunt si mai ieftine si mai usor de gasit, iar rezolutia este una net superioara modelelor laser, fiind capabila sa imprime inclusiv pe hartie foto.

De ce ai nevoie de o multifunctionala in biroul tau personal sau profesional?

Multifunctionalele din oferta It-Sh.ro se adapteaza usor oricaror situatii, sunt perfecte atat pentru uz casnic, cat si pentru uz profesional, deoarece oamenii au nevoie de un dispozitiv care sa ii ajute sa economiseasca timp si sa imprime rapid documentele, referatele, chiar si fotografiile necesare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.