Satra – cea mai cunoscuta carte a autorului roaman Zaharia Stancu

Ce presupune alegerea unei multifunctionale SH in functie de utilizarea acesteia
aprilie 1, 2021
locuri minterioase lume
Cele mai misterioase locuri din intreaga lume
aprilie 8, 2021

Satra – cea mai cunoscuta carte a autorului roaman Zaharia Stancu

anticariat din Bucuresti

Unul din cei mai mari autori ai literaturii romane, cu numeroase carti vechi ieftine care se gasesc si acum in oferta anticariatelor, librariilor si bibliotecilor este Zaharia Stancu. Printre cele mai importante carti care le-a lasat Zaharia Stancu literaturii romanesti se numara Satra si Descult, Satra dovedindu-se foarte valoroaa. Publicata in anul 1968, romanul Satra este fictiune 100%, una din putinele carti ale autorului care nu contine note autobiografice.

Din oferta Printre Carti, un anticariat din Bucuresti, nu lipsesc, desigur, romane ale aceluiasi autor, precum Constandina, Uruma, Zile de Lagar, Dulaii, Padurea Nebuna, Florile Pamantului, Ce mult te-am iubit, dar Satra depaseste orice asteptari ale cititorilor.

De ce sa citesti “Satra”?

Satra este un roman important din literatura romaneasca, o adevarata epopee, ce prezinta o secventa importanta din deportarea tiganilor in Transnistria. Acest roman nu prezinta neaparat modul de viata al acestui popor, ci mai degraba zbuciumul lor sufletesc, nemultumirile pe care le au, nevoile lor si imposibilitatea de a se adapta unui stil de viata stabil, ci mai degraba hoinar.

Satra, romanul ce poate fi comandat din oferta PrintreCarti.ro, prezinta si povestea triunghiului amoros intre personajele principale care raman intiparite in mintea cititorilor, precum si regulile tiganesti si legile stravechi care ii supun unui chin si mai mare.

Carti vechi ieftine | Anticariat din Bucuresti | PrintreCarti.ro

carti vechi ieftine

Fiecare personaj este o dovada ca legile tiganesti stramosesti au existat din cele mai vechi timpuri si sunt respectate si in ziua de azi. De asemenea, romanul prezinta si modul in care tiganii erau priviti din trecut. Cartea este mai mult o parabola despre viata si moarte, despre traditii si superstitii, despre ghicit in palma si despre limbajul lor.

Cat costa romanul si cat dureaza sa il citesti?

Romanul Satra nu costa mai mult de cateva zeci de lei, in oferta anticariatului online, fiind disponibil in mai multe variante, de la mai multe edituri, cu mai multe tipuri de coperti. Din fericire, acest roman se citeste usor, avand o scriere fluenta si usor de inteles, fiind captivant si prezentand cititorilor o alta civilizatie, alte legi si personaje.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.