Cele mai populare 10 destinatii turistice din China

anticariat online
Motive pentru a fi parte a unui club de carte
octombrie 31, 2019
inchirieri auto ieftine
Inchiriezi o masina pentru prima data?
noiembrie 16, 2019

Cele mai populare 10 destinatii turistice din China

destinatii turistice
  1. Beijing – capitala istorica plina de patrimoniu cultural

Beijing, capitala Chinei de peste 700 de ani, este bogata in istorie, atat imperiala, cat si moderna. Este foarte usor pentru turisti sa ajunga la Beijing cu avionul si este prima oprire pentru cei mai multi calatori in China. Zborurile si trenurile de mare viteza de la Beijing spre alte orase populare sunt foarte convenabile. Cele mai importante atractii sunt: Marele Zid, Orasul Interzis, Palatul de Vara si Templul Cerului.

  1. Xi’an – a doua capitala a Chinei

Pe langa Beijing, Xi’an este cel de-al doilea oras faimoasa al Chinei. Cele mai bune atractii din Xi’an sunt: Armata de Teracota, Zidul Orasului Antic si Cartierul Musulman.

  1. Shanghai – cel mai mare oras prosper al Chinei

Shanghai, cel mai mare oras al Chinei, are o atmosfera foarte vie, care poate rivaliza cu New Yorkul si cu Parisul. Ca unul dintre principalele orase economice si de afaceri din lume, modernitatea Shanghaiului este evidentiata de orizontul sau ambitios. Spre deosebire de Beijing, nu exista multe atractii faimoase. Cu toate acestea, frumusetea vizitarii Shanghaiului nu se afla intr-o bogatie de moaste, ci in experimentarea maretiei sale istorice.

  1. Guilin

Guilin, cu minunatul sau peisaj, este unul dintre cele mai frumoase locuri de pe Pamant. Guilin se afla la distanta de o ora cu avionul, la vest de Hong Kong. O excursie in Hong Kong poate fi usor combinata cu una in Guilin pentru calatorii fara viza. Cele mai bune locuri de vizitat sunt: Raul Li, Yangshuo si Lonji Terraced Fields.

  1. Hangzhou – curtea pitoreasca din Shanghai

Frumusetea „cereasca” din Hangzhou, cultura budista, imperiala si ceaiul atrag milioane de calatori anual. Exista trenuri convenabile de mare viteza de o ora de la si catre Shanghai. Turistii pot vizita West Lake, Templul Lingyn, Marele Canal de la Hangzhou la Beijing si orasul de apa Wuzhen.

  1. Suzhou

Suzhou este renumit pentru orasele cu apa din jurul sau si pentru gradinile traditionale chineze. Aceste gradini amesteca armonios peisajele artificiale cu arhitectura, pictura, caligrafie si horticultura. Cele mai recomandate gradini traditionale chineze sunt: Humble Administrator’s Garden si Lingering Garden.

  1. Hong Kong

Hong Kong este o fuziune a culturilor. Ramasitele trecutului si ale culturii britanice impart acelasi spatiu cu traditia chineza. Este, de asemenea, un paradis comercial de renume mondial, cunoscut pentru atmosfera sa turistica si pentru numeroasele atractii de tot felul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.