Motive pentru a fi parte a unui club de carte

La ce bun un club de carte? Sa zicem ca abia ati terminat de citit o carte interesanta si simtiti nevoia sa discutati cu cineva despre aceasta, insa cum nimeni din jur nu a citit-o, nu aveti cu cine dezbate subiectul. Intr-adevar, unii cititori s-ar putea sa nu simta aceasta dorinta, insa pentru altii discutiile sunt extrem de utile. Pentru cea de-a doua categorie de cititori exista cluburile de carte.

Ei bine, un club de carte nu este doar un prilej de a discuta pro sau contra unui anumit subiect abordat in carti, ci este despre socializare, despre toleranta, despre intelegere si deschiderea orizonturilor catre noi culmi. Pentru ca toate acestea sa fie posibile, ar fi indicat sa alegeti un club in care cunoasteti cel putin o persoana. Astfel, discutiile vor fi mai confortabile si va veti simti mai liber sa va exprimati opiniile cu privire la ceea ce ati trait citind.

Unii oameni citesc tot timpul acelasi gen de carti. Intr-un club de carte, preferabil ar fi sa se citeasca genuri diferite, astfel incat sa fie acoperite toate nevoile membrilor. Deci, fiind parte a unui club de carte s-ar putea sa cititi carti pe care nu le-ati citi in mod normal. Chiar daca acest lucru va crea repulsie la inceput, pe parcurs veti observa ca nu este chiar asa de rau.

Carti la reducere | anticariat online | printrecarti.ro

carti la reducere

Cititul nu este intotdeauna o prioritate, iar asta se intampla chiar si impatimitilor de lectura. Facand parte dintr-un club de carte, fiecare trebuie sa citeasca intr-un anumit interval de timp, astfel incat la urmatoarea intalnire sa poata lua parte la discutii. Desigur, pot exista si motive intemeiate pentru care un membru nu a apuca sa termine de citit ce s-a stabilit, iar asta nu inseamna ca este exclus din grup sau ca nu poate participa la intalniri, ci doar ca va avea mai mult de recuperat, iar asta e o provocare.

Daca ati infiintat un club de carte sau daca faceti parte dintr-unul infiintat de altcineva, puteti aproviziona biblioteca grupului cu carti la reducere cumparate de pe site-ul https://www.printrecarti.ro/. PrintreCarti.ro este un anticariat online in care gasiti aproape orice in materie de carti. Preturile sunt foarte bune, stocurile aprovizionate zilnic, iar ofertele nelimitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.