Cine are nevoie de aditie osoasa pentru implantul dentar?

Tigara electronica
Tigarile electronice – cat de sigure sunt pentru sanatate?
noiembrie 28, 2022
Cum sa furi o inima cu un sarut
L. J.Shen, Cum sa furi o inima cu un sarut
decembrie 16, 2022

Cine are nevoie de aditie osoasa pentru implantul dentar?

Zambetul este un aspect foarte important pentru oameni, acesta fiind unul dintre primele criterii pe care se observa in momentul in care se interactioneaza cu alti oameni. De aceea, pentru tot mai multi romani este foarte important zambetul frumos si sanatos.

Exista insa situatii in care oamenii ajung sa se confrunte cu lipsa unuia sau chiar mai multor dinti, pentru care trebuie sa se aleaga cea mai buna solutie de tratament. Implantul dentar s-a dovedit a fi cea mai eficienta solutie in foarte multe cazuri, pretul ridicat al acestuia fiind justificat de numeroasele sale beneficii. Drept urmare, exista tot mai multe solicitari de tratamente cu implant dentar in Bucuresti, care pot fi efectuate in clinica Elveto Dent.

Indicatii si contraindicatii pentru implantul dentar

Implantul dentar se poate folosi atat pentru inlocuirea unui singur dinte, cat si pentru inlocuirea unui numar mare de dinti sau chiar in cazul lipsei totale a dintilor, in acest caz facand parte dintr-un alt tip de tratament stomatologic, cel protetic. Proteza pe implant este una dintre cele mai populare solutii de restaurare dentara din cadrul clinicii Elveto-Dent.ro, mai ales in cazul pacientilor de varsta a doua sau a treia.

In general, orice adult – adica are varsta de 18 ani implinita – poate beneficia de un tratament de restaurare dentara cu implant dentar. Contraindicatiile cu privire la acest tratament sunt foarte putine si vizeaza, de obicei, pacientii care sufera de boli grave, cum ar fi diabet, afectiuni osoase sau cancer, anumite boli psihologice sau neurologice.

Implant dentar in Bucuresti | clinica dentara Elveto Dent | Elveto-Dent.ro

Implant dentar in Bucuresti

De asemenea, mai exista o categorie de pacienti care asteapta prea mult timp de la pierderea dintilor pana la inceperea tratamentului de restaurare dentara, motiv pentru care acestia se confrunta cu o retractie osoasa, ceea ce face aproape imposibila inserarea unui implant dentar. Numai ca la clinica dentara Elveto Dent sunt folosite tehnici si tehnologii de ultima generatie, care permit efectuarea unei proceduri de aditie osoasa inainte de a se incepe tratamentul cu implant dentar.

Drept urmare, inainte de a se stabili cel mai potrivit tratament pentru inlocuirea dintilor lipsa, pacientii trebuie sa treaca printr-un amanuntit control stomatologic, pentru a se pregati cavitatea bucala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.