Cum sa iti alegi echipamentul potrivit din diversitatea de modele de pompe submersibile?

sfaturi protecția tantari
Evitati muscaturile de tantari: trucurile care functioneaza!
septembrie 2, 2022
filme-fake
Filme mai bune decat remake-urile lor in limba engleza
septembrie 5, 2022

Cum sa iti alegi echipamentul potrivit din diversitatea de modele de pompe submersibile?

pompa de apa murdara Wilo

Calitatea apei de consum este foarte importanta, mai ales pentru starea de sanatate a oamenilor, numai ca sursa de provenienta a acesteia, in special in zonele rurale, poate avea nevoie de masuri suplimentare pentru ca apa sa devina potabila.

De aceea, in cazul puturilor si fantanilor se pot folosi uneori pompe submersibile Wilo, care ajuta atat la scoaterea mai usor si mai rapid a apei, cat si la curatarea acesteia, in functie de tipul de pompa folosit. Pe piata exista mai multe tipuri de pompe submersibile, care au diferite aplicabilitati.

Ce tipuri de pompe submersibile exista?

Una dintre cele mai cunoscute pompe submersibile este cea de apa curata, pe care oamenii o folosesc pentru a scoate apa din fantani, adica de la adancimi mari. Alaturi de hidrofor, aceast tip de pompa submersibila a usurat mult treaba gospodarilor de la sate, care sunt nevoiti sa adape animalele din ograda sau sa ude gradina.

Un alt tip de pompa submersibila este cea pentru apa murdara. Aceasta este folosita adesea in ape putin adanci, pentru eliminarea acesteia. De exemplu, o pompa de apa murdara Wilo poate fi folosita pentru scoaterea apei din beciuri, inundate dupa o ploaie abundenta, a foselor sau chiar pentru golirea unor iazuri. Pentru acest lucru insa este necesara o pompa cu debit mare.

Pompe submersibile Wilo | pompa de apa murdara Wilo | ARTbuilding.ro

Pompe submersibile Wilo

Daca aceasta catalogare a pompelor submersibile s-a facut in functie de puritatea apei si de sursa de apa, acestea mai pot fi impartite si dupa modul de functionare. Astfel ca pe piata exista pompe submersibile cu ejector, cu turbina, cu plutitor sau cu presostat. O gama variata de pompe submersibile, atat pentru apa curata, cat si pentru apa murdara, poate fi gasita la ARTbuilding.ro.

Prin urmare, alegerea unei astfel de pompe se face in functie de anumiti factori, precum nivelul de puritate al apei, adancimea de la care va fi scoasa aceasta si distanta pana la utilitati. Astfel, cu ajutorul lor se poate asigura apa curenta intr-o locuinta din zonele in care nu exista acces la o retea publica de apa, se pot efectua irigatii, drenarea sau pomparea apei reziduale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.