Cum se pregatesc soferii pentru inspectia tehnica periodica?

cumpar carti la domiciliu
„Cumpar carti la domiciliu” – anuntul ideal pentru proprietarii de carti
decembrie 8, 2021
cauze cădere par,
Cauzele caderii parului
decembrie 30, 2021

Cum se pregatesc soferii pentru inspectia tehnica periodica?

statie ITP ieftina din Bucuresti

Multi soferi isi fac griji inainte de verificarea ITP nestiind exact ce implica acest control amanuntit efectuat in cadrul unitatilor RAR autorizate. Masinile trebuie sa fie intr-o stare perfecta de siguranta pentru a primi avizul de libera circulatie pe drumurile publice.

Siguranta in trafic este extrem de importanta motiv pentru care soferii care sunt prinsi cu ITP-ul expirat sunt sanctionati de organele competente conform normelor in vigoare. Inspectie tehnica periodica in Bucuresti poate fi efectuata in orice statie ITP inainte de expirarea reviziei precedente.

Ce prespune inspectia tehnica periodica?

ITP-ul consta de fapt intr-o verificare amanuntita a autovehiculului ce cuprinde atat documentele de identificare, dar si starea motorului, franele, directia, luminile, anvelopelor sau emisiile poluante, aspect exterior, etc. Soferii trebuie sa se prezinte cu masinile curate pentru a permite angajatilor statiilor ITP sa analizeze cu atentie caroseria, sasiul, ansamblurile si subansamblurile.

Soferii trebuie sa aiba asupra lor o serie de documente de identificare asa cum este certificatul de inmatriculare, asigurarea RCA valabila, cartea de identitate a autovehiculului, precum si cartea de identitate a persoanei care prezinta autovehiculul la inspectie. Asadar, nu este obligatoriu ca proprietarul masinii sa fie cel care vine la ITP; orice alt sofer poate face acest lucru atat timp cat are asupra sa documentele mentionate mai sus.

Statie ITP ieftina din Bucuresti | Inspectie tehnica periodica in Bucuresti | AlfaITP.ro

inspectie tehnica periodica in Bucuresti

Alfa ITP Motors este o statie ITP ieftina din Bucuresti unde soferii au parte de servicii de calitate la preturi mai mult decat avantajoase. In plus, timpul de asteptare este minim ceea ce reprezinta un mare avantaj pentru clientii care un program aglomerat si dispun de foarte putin timp la dispozitie.

Unitatea este autorizata pentru aproape toate categoriile de vehicule ce sunt inregistrate pe teritoriul Romaniei, inclusiv autoturisme, 4×4, autoutilitare mai mari si mai mici de 3,5 tone si toate tipurile de remorci, semiremorci si rulote.

Masinile obtin certificatul ITP doar daca se afla intr-o stare perfecta, fara sa prezinte defectiuni ce pot pune in pericol siguranta participantilor la trafic. Conform informatiilor publicate pe site-ul AlfaITP.ro, masinile care sunt respinse trebuie sa remedieze cat mai repede problemele semnalate de angajatii statie. In plus, daca revin in termen de 30 de zile in cadrul aceleasi unitati RAR, soferii vor beneficia de preturi mult mai mici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.