Cum stii ca nu mai ai nevoie de cartile din biblioteca si cand poti chema pe cei mai seriosi cumparatori de carti vechi?

Sardinia
Top 5 motive sa vizitezi Sardinia din Italia
aprilie 6, 2020
smoothie-uri diabet
Cele mai bune smoothie-uri pentru persoanele cu diabet
aprilie 13, 2020
anticariat care cumpara carti

Cartile din biblioteca sunt bunuri de mare valoare, acestea au atat valoare culturala, cat si valoare financiara pe care o pot obtine prin contactarea unor cumparatori de carti vechi care se deplaseaza la domiciliul clientilor pentru a face o evaluare corecta si pentru a oferi un pret corect, pe loc acestora.

Intrebarea se pune cum pot tria proprietarii cartile, cum stiu ca nu mai au nevoie de anumite volume sau ca altele se vor dovedi folositoare pentru o perioada lunga de timp, cum pot face diferenta intre valoarea reala si cea sentimentala a cartilor.

Numai dupa sortarea cartilor din biblioteca pot fi chemati cumparatorii de carti vechi

Inainte de a suna la celebrul anticariat care cumpara carti pentru ca reprezentantii acestuia sa se deplaseze la domiciliul clientilor, acestia trebuie sa stie ce volume pot vinde, cate volume au de vanzare, la ce carti pot renunta, cat de bine sunt ingrijite, de care editura apartin, iar lista poate continua.

In primul rand, cartile cu valoare sentimentala nu se vand in general. Acestea sunt pastrate, mai ales cartile cu dedicatii cele care au fost oferite cadou cu ocazia unei aniversari, a castigarii unui premiu sau cu alte ocazii. Acestea in general nu sunt apreciate de catre evaluatori la adevarata lor valoare. Cu alte cuvinte, cu cat valoarea sentimentala este mai mare, cu atat pretul oferit pare mai mic, desi poate ca este cel corect.

Reprezentantii anticariatului Anticariat-carti.com nu cunosc istoria unei carti, ci doar pot face evaluarea corecta a acesteia in functie de autor, de editura, de modul in care este intretinuta, de criteriile care sunt importante pentru ei, care poate nu coincid cu criteriile care sunt importante pentru client.

Cumparatori de carti vechi | anticariat care cumpara carti | Anticariat-carti.com

cumparatori de carti vechi

Sortarea cartilor din biblioteca se face extrem de simplu, pe categorii, pe anul aparitiei, pe domeniul din care fac parte. Unii proprietari pot alege sa pastreze unele romane politiste vechi pentru a le lasa mostenire copiilor sau pentru a le mai rasfoi in zilele ploioase, dar pot alege sa renunte la dictionarele si enciclopediile vechi pentru ca aceleasi informatii le pot gasi mult mai usor in mediul online.

Nu in ultimul rand, cartile care apartin unor domenii care nu mai sunt interesante si sunt foarte vechi, sau crtile care contin informatii ce ar putea fi gasite si in mediul online sunt candidatele perfecte la titlul volumelor ce vor fi primele vandute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.