„Cumpar carti la kg” – anuntul la care sa apelezi cand ai nevoie de o suma de bani in plus

Canapele sau coltare, care sunt mai potrivite pentru living?
octombrie 7, 2021
probleme sănătate
Stres cronic: 4 semne de avertizare care nu trebuie ignorate
octombrie 20, 2021

„Cumpar carti la kg” – anuntul la care sa apelezi cand ai nevoie de o suma de bani in plus

Anuntul „cumpar carti la kg” se adreseaza in exclusivitate celor care detin in biblioteca lor o cantitate mare de carti si sunt interesate sa le vanda. Exista situatii in care procurarea unei sume modice de bani poate fi de-a dreptul dificila, insa oferta anticariatelor reprezinta o solutie pentru cei care se regasesc in aceasta ipostaza. Desi motivele pentru a vinde carti nu sunt numai de ordin financiar, vanzarea acestora poate fi pentru unii o solutie profitabila atunci cand au nevoie de un venit suplimentar.

Ce criterii trebuie sa indeplineasca o persoana pentru a raspunde la anuntul „cumpar carti la kg”?

Acest anunt poate aparea si sub forma „anticariat cumpar carti”. Singura conditie pe care trebuie s-o indeplineasca vanzatorul este sa aiba in posesie carti aflate in stare buna, care pot fi citite fara impedimente. Paginile rupte, copertile mult prea deteriorate si petele de pe filele cartii sunt aspecte care nu permit vanzarea acesteia catre anticariat.

Astfel, cei care se afla in posesia unui numar mai mic sau mai mare de carti care indeplinesc criteriul necesar – acela de a fi in stare buna – pot valorifica aceste bunuri printr-o metoda rapida si sigura. Este vorba de vanzarea la un anticariat cu experienta, asa cum este CumparCarti.ro.

Cumpar carti la kg | anticariat cumpar carti | CumparCarti.ro

cumpar carti la kg

Cum se desfasoara procesul de vanzare la anticariat si ce costuri sunt implicate?

Multi dintre cei care iau in considerare vanzarea cartilor la anticariatul CumparCarti.ro isi pun aceste intrebari. Ei trebuie sa stie, insa, ca procesul este unul rapid. In prima faza, trebuie sa ia legatura cu achizitorii de carti, dupa care sa stabileasca cu acestia locul de intalnire, care poate fi inclusiv adresa vanzatorului. Ulterior, reprezentantii anticariatului se deplaseaza in timp util la adresa stabilita si evalueaza gratuit cartile, dupa care le ridica si platesc pentru acestea.

Dat fiind faptul ca vanzatorul nu este nevoit sa se deplaseze sau sa plateasca pentru transport, costurile suplimentare sunt inexistente. Transportul si evaluarea sunt gratuite, iar plata se efectueaza pe loc, fara a fi nevoie de perioade de asteptare sau transferuri bancare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.