De ce sa alegi laptopurile refurbished in detrimentul celor noi?

tipuri extractii
De ce este atat de necesara o extractie dentara, pentru sanatate?
mai 11, 2022
Remedii naturale pentru tratarea constipatiei
mai 31, 2022

De ce sa alegi laptopurile refurbished in detrimentul celor noi?

Laptopul a devenit aproape indispensabil in ziua de astazi, cand computerele sunt necesare atat pentru desfasurarea activitatii profesionale, dar si pentru participarea la unele cursuri scolare sau de instruire. De asemenea, aceste device-uri pot fi folosite si pentru divertisment si relaxare, indiferent ca este vorba despre vizionarea unui film sau ascultarea de muzica, ori chiar pentru gaming.

Pentru a detine un laptop foarte performant, este necesar sa se aloce o suma foarte mare, astfel incat acesta sa se poata preta pentru orice tip de activitate, inclusiv pentru activitati de grafica si editare. Exista insa si o categorie de astfel de computere al caror pret este unul avantajos, este vorba despre laptopuri refurbished.

Ce sunt laptopurile refurbished?

Cu toate ca laptopurile refurbished sunt adesea confundate cu cele second-hand, exista o serie de diferente intre cele doua categorii care sunt foarte importante.

In primul rand, laptopurile refurbished provin fie din showroom-uri, unde au fost folosite ca demo, fie sunt returnate de persoane fizice sau juridice, care dupa ce le-au cumparat au observat ca nu sunt ceea ce au nevoie sau provin de la companii carora le-a expirat perioada de leasing sau si-au reinnoit tehnologia utilizata.

In schimb, laptopurile second-hand sunt utilizate si prezinta urma de uzura, mai mult sau mai putin evidente. De asemenea, adesea se intampla ca aceasta categorie de laptopuri sa fie reprezentata de astfel de device-uri de generatie mai veche.

Laptopuri refurbished | laptopuri second-hand | It-Sh.ro

Laptopuri refurbished

De ce sa se aleaga laptopurile refurbished in detrimentul celor noi?

Daca motivele care recomanda laptopurile refurbished in detrimentul celor second-hand sunt lesne de inteles din comparatia de mai sus, cand vine vorba despre cele noi, alegerea poate fi mai dificila.

Numai ca avantajele pe care le ofera laptopurile din prima categorie pot cantari foarte mult in aceasta alegere. De la pretul considerabil mai mic, chiar si cu 30% mai mic decat al laptopurilor noi, laptopurile refurbished pot oferi aceleasi performante si mod de functionare, mai ales daca sunt cumparate de la un furnizor autorizat, cum este It-Sh.ro.

In concluzie, oamenii se pot bucura de un device performant si in perfecta stare de functionare, dar pentru care sa plateasca un pret avantajos, daca aleg astfel de produse refurbished.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.