Despre publicitate si modalitatile de promovare

cumpara dildo
Amsterdam sex shop Bucuresti – locul unde placerea nu are limite!
noiembrie 7, 2016
cartier rezidential
Paladin Residence – case individuale si duplexuri
decembrie 21, 2016

Despre publicitate si modalitatile de promovare

publicitate

Ne-am apucat de un magazin online, l-am pus la punct din punct de vedere al imaginii si acum nu stim ce sa facem intrucat, desi am pus mult suflet si munca in tot acest concept, tot nu avem parte de vizibilitatea de care avem nevoie pentru a atinge targetul de vanzari? Exista un singur raspuns la aceasta intrebare: probabil ca nu ne-am ocupat chiar atat de strident de promovarea magazinului nostru. Nu este suficient sa facem tot ce este de facut din punct de vedere tehnic atunci cand vorbim despre ecommerce, fiind extrem de important sa stim cum sa profitam de publicitate. Insa, inainte sa profitam de ea, ar cam trebui sa stim cu ce se mananca. Nu ai cum sa stapanesti un subiect important daca nu stii cateva lucruri esentiale despre acesta, nu?

Asa ca iata, reclama comerciala, sau asa cum mai este ea numita, publicitatea comerciala, reprezinta o insumare de procedee, metode si concepte folosite atunci cand ne dorim sa facem cunoscute anumite produse sau servicii, fiind una dintre cele mai vechi activitati de promovare dezvoltata in ultimele decenii, cu ajutorul canalelor de media ca televizorul, radioul, panourile publicitare, etc. Acumavem parte de internet, care, le cam insumeaza pe toate, pentru ca acum absolut toata activitatea pe care o intreprindem se afla acolo. Radioul in ascultam online, televizorul il vedem online cu ajutorul stream-urilor, iar panourile publicitare are rost sa mai mentionam ca tot acolo se intampla? Cum unde? Dar bannerele de website-urilor noastre favorite ce sunt, oare?

Publicitatea comerciala, in adevaratul ei sens se rezuma, in mare la: informarea intreprinderilor si mai ales a publicului tinta atunci cand apar produse sau servicii noi sau chiar cele vechi isi schimba proprietatile sau chiar pretul de achizitie. De asemenea, un alt scop foarte bine definit se refera la crearea fidelitatii intre clienti. Prezentarea ofertelor promotionale au fost mereu de bun augur atunci cand a venit vorba despre publicitatea pe care ti-o poti face tu, tie, ca un bine pe care numai tu poti sa ti-l faci. Orice ai face, nu uita absolut niciodata sa iti creezi o piata de desfasurare si sa pui accent pe fidelizarea clientilor pe care ii ai. Clientii fideli sunt cel mai important bun pe care o firma cu dezvoltare online il poate avea, intrucat, asa cum mentionam si mai devreme, toata miscarea se intampla pe internet, iar tu, pentru a avea succes, ai nevoie sa fii acolo unde e toata lumea.

Pentru mai multe detalii despre publicitate si rezultatele ei va invitam sa accesati pagina: https://ro.wikipedia.org/wiki/Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.