Paladin Residence – case individuale si duplexuri

publicitate
Despre publicitate si modalitatile de promovare
noiembrie 10, 2016
parfumuri
Cel mai scump parfum din lume
decembrie 28, 2016

Paladin Residence – case individuale si duplexuri

cartier rezidential

In situatia in care va doriti un proiect un proiect imobiliar Corbeanca, materializat intr-o casa casa individuala sau duplex, Paladin Residence este raspunsul! Este firesc ca pretul unei case individuale sa difere de cel al unei case duplex. Aceasta diferenta de pret este fundamentata de: suprafata terenului, mai mica in cazul unei case individuale, proiectul de constructie diferit si de diferentele la bugetele de finisaje. Brokerul companiei va poate veni in sprijin cu idei de finantare, fara a fi necesar sa platiti suplimentar.

Indiferent ca vorbim despre un duplex sau despre o casa individuala, de spatiul public dintre partea carosabila si limita proprietatii se va ocupa compania. Pe de alta partea, de curtea proprietatii se va ocupa locatarul, acesta putand sa o amenajeze dupa bunul plac.  La aceeasi maniera se procedeaza si cu gardurile:  de cel de la strada se va ocupa compania, iar cele de pe laturi se ridica pe cheltuiala proprietarului si sunt realizate din plasa. Fiecare casa – Casa Alina, Casa Daniela, Casa Diana, Casa Geanina, Casa Geta, Casa Ilinca, Casa Irina, Casa Lavinia, Casa Liliana si Casa Mihaela, despre care puteti citi aici: www.paladinresidence.ro – se proiecteaza cu doua locuri de parcare. Este interzis sa se parcheze pe carosabil, iar vizitatorii pot parca in locuri special amenajate.

Indiferent ca vorbim despre bransamentul TV, gaze sau curent, toate sunt individuale si contorizate. Trebuie sa stiti, de asemenea, ca: in pretul casei sunt incluse geamuri Rehau, platind un cost suplimentar puteti beneficia de incalzire in pardoseala, proiectul standar pentru case duplex nu este prevazut cu balcon, dar acesta poate fi realizat la solicitarea clientului, culoarea din exteriorul casei este stabilita de catre client. Casele in sine au o garantie de doi ani, iar garantia pentru geamuri si centrala este de 5-10 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.