Elemente utile pentru o activitate de birou confortabila – perna pentru spate

carti ieftine
Unde poti gasi carti de citit pentru toamna aceasta la preturi avantajoase?
noiembrie 2, 2021
stres adolescenți
Cauze frecvente de stres la adolescenti
noiembrie 18, 2021

Elemente utile pentru o activitate de birou confortabila – perna pentru spate

perna pentru coccis

Activitatea de birou, desi nu presupune un efort fizic, prezinta si ea anumite riscuri asupra sanatatii celor care o practica, motiv pentru care acestia au nevoie de suportul lombar pe care il ofera o perna pentru spate. Aceasta reprezinta numai unul dintre elementele care pot contribui la transformarea timpului indelungat petrecut pe scaun intr-unul confortabil.

Durerile de spate si presiune exercitata asupra sezutului – coccis si zona anala – sunt principalele efecte negative pe care aceasta activitate profesional o are asupra oamenilor care o desfasoara. In plus, nu numai cei care lucreaza la birou se confrunta cu astfel de probleme, ci si cei care petrec foarte mult timp in masina sau chiar in avion.

In plus, pentru un confort sporit, in timp ce petrec ore in sir pe scaun, oamenii mai pot alege si o perna pentru coccis, care contribuie la corectarea pozitiei si reducerea presiunii asupra acestei zone a corpului, precum si asupra coloanei.

Care sunt avantajele pe care le are o perna pentru spate?

Datorita formei ergonomice pe care o are o astfel de perna, aceasta permite coloanei sa isi recapete curbura naturala, astfel incat sa aceasta sa fie aliniata perfect. In acest fel este corectata postura celui care o foloseste, care totodata va scapa de durerile de spate asociate acesteia.

Perna pentru spate | Perna pentru coccis | Ortosan.ro

perna pentru spate.

De asemenea, si materialul din care aceasta este realizata este importanta, majoritatea fiind realizate din spuma cu memorie, care isi recapata forma dupa folosire, asigurand si o buna ventilatie in timpul folosirii.

Care sunt avantajele pernei pentru coccis?

In ceea ce priveste perna pentru coccis, si aceasta ofera suport si elimina presiunea asupra sezutului, pentru a permite oamenilor sa isi desfasoare activitatea fara impedimente, deoarece durerile si disconfortul afecteaza si productivitatea si eficienta acestora. In plus, aceasta este potrivita si persoanelor cu mobilitate scazuta, prevenind astfel aparitia unor escare in zona de frecare a sezutului.

Pe site-ul Ortosan.ro, oamenii pot gasi o gama foarte variata de perne pentru sezut sau pentru spate si chiar dispozitive pentru reabilitare, cum ar fi orteze pentru genunchi sau corsete lombare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.