In ce domenii poti folosi dronele

Sprinkler pret
Siguranta trebuie sa fie o prioritate
iunie 10, 2016
erotic massage
Imbarcare catre o evadare a simturilor
iunie 24, 2016

In ce domenii poti folosi dronele

Filmari drone

Inca de la aparitia primelor aparate de fotografiat oamenii au cautat sa imbunatateasca calitatea imaginilor si sa surprinda cat mai clar cele mai importante evenimente din viata fiecaruia. Odata cu evolutia in domeniu si cu aparitia de noi aparate de captare foto/video companiile de profil au inceput sa ofere clientilor servicii profesionale la preturi reduse. Filmarile aeriene cu drone au costuri mult mai mici decat daca s-ar opta pentru inchirierea unui avion sau a unui elicopter.

Imagini aeriene

Tot mai multe companii aleg sa capteze imagini aeriene gratie rezultatelor extraordinare care pot fi folosite pentru publicitate, clipuri video sau promovarea produselor companiei.De asemenea se pot inspecta zona la inaltimi ridicate care sunt greu accesibile altor aparate de zbor. Un alt beneficiu se refera la dezvoltarea turismului din orice zona a tarii prin promovarea diferitelor obiective turistice cu ajutorul materialelor care ofera o noua perspective acelor zone. Imaginile aeriene suprinse la diferite evenimente, precum nuntile, logodnele sau aniversarile organizate in spatii deschise ofera imagini de ansamblu extraordinare si cadre inedite. Promovarea cu ajutorul dronelor a diferitilor proprietari imobiliari dar si a cartierelor rezidentiale nou construite pot creste considerabil sansele de vanzare a proprietatilor la preturi mult mai mari din cauza unghiilor de filmare. Un alt domeniu in care se pot folosi filmarile aeriene cu drone este cel al agriculturii fiindca asa se poate monitoriza mult mai bine starea de sanatate a culturilor dar si evaluarea eventualelor pagube produse de inundatii sau seceta.

Profesionistii de la Aeroview.ro ofera toate aceste posibilitati de promovare si realizare a filmarilor cu drone la preturi competitive. Cu un portofoliu variat de clienti, compania are la active sute de ore de zbor cu aparatele de tip drona dar si foarte multe proiecte extraordinare predate clientilor. Calitatea materialelor predate este una extraordinara, filmarile fiind in format HD, Full HD sau Ultra HD, dupa preferintele clientilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.