Siguranta trebuie sa fie o prioritate

Inchirieri masini aeroport Otopeni
Alege-ti masina pentru vacanta
iunie 10, 2016
Filmari drone
In ce domenii poti folosi dronele
iunie 21, 2016

Siguranta trebuie sa fie o prioritate

Sprinkler pret

Este greu sa rezisti la o afacere buna, mai ales atunci cand ai posibilitatea de a negocia pretul, insa nu va sfatuim sa va bazati deciziile de cumparare pe pretul cel mai mic, deoarece acest lucru va poate costa siguranta dumneavoastra si a familiei. Desigur, deciziile de achizitii trebuie sa se alinieze cu bugetul familiei, insa nu ar trebui sa va sacrificati siguranta pentru orice mica economie.

Instalatii antiincendiu

Cumpara numai produse care indeplinesc normele de siguranta. Insa de unde stii daca un aparat sau un produs este sigur de utilizat? Cautati certificatele de siguranta pe aparate, scule electrice sau dispozitive si alte produse de uz casnic. Certificarea de siguranta nu este limitata la aparatele electrice, ci se extinde la o gama larga de produse si materiale.

Standardul de aur pentru siguranta produselor este sistemul de certificaee Underwriters Laboratories. Underwriters Laboratories a testat si a scris standardele de siguranta pentru diferite tipuri de produse, aparate, materiale si sisteme inca din 1894. Cu toate acestea, multe tari au si propriile lor programe de certificare, impreuna cu instructiuni suplimentare de siguranta. Insa marca UL continua sa fie un sigiliu de siguranta la nivel mondial, foarte usor de recunoscut si de incredere.

La fel cum ar trebui sa stii cat de multe alarme de fum ar trebui sa fie instalate in casa ta, in conformitate cu reglementarile de siguranta nationale, consumatorii au responsabilitatea de a afla ce inseamna un produs sigur si sa recunoasca sigiliul atunci cand fac o achizitie. Vanzatorii din magazine ar trebui sa stie si sa va spuna care produse sunt certificate, mai ales atunci cand vine vorba de aparate de incalzire a locuintei sau alte sisteme care pot fi periculoase la un moment dat.

Cumpara produse care nu doar ca sunt certificate, insa provin si dintr-o sursa de incredere, un brand cunoscut. Exista multe replici si pe piata, care incearca sa imite originalele, iar de multe ori este dificil sa le identificati. Insa un produs mic si ieftin poate prezenta un risc de incendiu.

Daca sunteti constienti de faptul ca siguranta este importanta, atunci va sfatuim sa va echipati locuinta cu instalatii antiincendiu de la www.stingereincendiu.ro. Cele mai eficiente instalatii sunt cunoscutele sisteme sprinklere, care pot stinge aproape orice foc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.