Magazinele second hand ascund adevarate comori pentru pasionatii de moda

metode de contraceptie dupa nastere
Metode de contraceptie dupa nastere
iunie 21, 2018
extractie de masea
Ce criterii trebuie sa indeplineasca un dentist bun?
iunie 29, 2018

Magazinele second hand ascund adevarate comori pentru pasionatii de moda

ce imbracaminte poti gasi la magazinele sh

In ultimii ani, magazinele de tip second hand au aparut pe intreg teritoriul Romaniei si s-au extins astfel incat acum in orase acestea pot fi gasite la orice colt de strada. Unele magazine SH sunt mai limitate in oferte, au doar cateva haine bune care se dau la pret intreg inca din prima zi, apoi raman hainele „de duzina„ cu defecte mai mici sau mai mari pentru care nimeni nu se bate. Exista insa si magazine second hand cu o oferta impresionanta in ceea ce priveste hainele de firma, hainele vintage, de foarte buna calitate, la preturi mici.

Magazinele second hand pot ascunde adevarate comori pentru pasionatii de moda.

Aici vor gasi rochii vintage dar si fuste moderne, pot gasi camasi clasice dar si modele mai noi, pantaloni pe toate marimile si culorile si genti de buna calitate care pot fi asortate la orice tinuta. In plus, magazinele second hand practica preturi foarte mici comparativ cu preturile din magazinele de specilitate sau din fashion boutique.

Magazinele cu haine din import au o oferta foarte bogata de articole vestimentare care pot face surprize placute cumparatorilor. Si nu este vorba de magazinele de la colt de strada, cele mici cu marfuri de duzina, ci la buticurile mari, cu sute de produse pe rafturi, de toate marimile si culorile, cu modele diferite. Aici tricourile de firma, fustele impecabile perfecte pentru a fi purtate la birou sau rochiile glam pot fi achizitionate la cativa lei sau zeci de lei, comparativ cu pretul lor real, de cateva sute de lei.

Magazinele second hand au o oferta mult mai variata comparativ cu magazinele obisnuite, hainele sunt de o calitate buna, pretul este mic, iar creativitata si spiritul artistic al cumparatorului este pus la incercare. Asadar, nu este nicio rusine ca oamenii sa intre in magazine second hand, sa vaneze comorile care stau ascunse printre rafturi si sa investeasca bani in tinuta lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.