Modalitati corecte de aplicare a fondului de ten

extractie de masea
Ce criterii trebuie sa indeplineasca un dentist bun?
iunie 29, 2018
camera mica
Modalitati de a face o camera mica sa para mai mare
iulie 25, 2018

Modalitati corecte de aplicare a fondului de ten

modalitati de aplicare a fondului de ten

Aplicarea fondului de ten este practic, baza machiajului vostru. Faceti cunostinta cu cateva secrete legate de tehnicile de aplicare a acestuia, pentru un ten cu un aspect perfect.

Deoarece pielea uscata tinde sa aiba un aspect neuniform, aplicarea fondului de ten cu degetele poate accentua petele de pe fata, a aspectului uscat, rezultatul fiind un machiaj neuniform. In plus, este dificil pentru pielea voastra sa absoarba produsul, ceea ce va duce la un aspect nenatural. Dupa hidratarea corecta a tenului, in loc sa aplicati baza cu degetele, alegeti un buretel pentru machiaj, in schimb. Asigurati-va intotdeauna ca umeziti buretelul inainte si il stoarceti bine, pentru a obtine rezultatul dorit.

Dupa ce ati ales fondul de ten potrivit pentru fata voastra cu aspect gras, modalitatea in care il aplicati are o importanta majora. Pentru a arata natural, fara urme si un finisaj mat, acesta trebuie aplicat cu o pensula speciala. Pentru a evita urmele, nu-l puneti prea mare presiune pe ten. Aplicati-l usor, fara sa apasati. Pentru zona T, aplicati ulterior si o pudra, in scopul evitarii stralucirii deloc aspectuasa, dar si pentru fixarea machiajului pentru restul zilei. Optati pentru puda translucida, care va absorbi excesul de sebum.

In legatura cu tenul acneic, din cauza rosetii tenului, a aspectului neuniform si a sensibilitatii, pielea voastra necesita mai multa atentie.

Pentru ca va doriti ascunderea imperfectiunilor in totalitate, este recomandat un fond de ten cu capacitati mari de acoperire. Folosirea degetelor este cea mai eficienta in acest caz, putand insista pe zonele afectate. Asigurati-va ca va curatati foarte bine mainile inainte, pentru a preveni expunerea tenului la bacterii.

Daca va doriti o acoperire completa a tenului afectat de roseata, o pensula kabuki este potrivita. Acessta nu va absorbi mult fond de ten, deci o cantitate mai mare va ajunge pe fata. Incepeti prin distribuirea acestuia pe mana, apoi cu capatul pensulei, aplicati-l pe fata, utilizand miscari circulare, pentru o acoperire completa si naturala.

Pentru tenul normal, care nu necesita acoperirea imperfectiunilor, pensula de fond de ten plata este cea mai recomandata. Avand aceasta forma, poate aplica produsul fara a-l irosi. Bineinteles, pentru un aspect natural si fara urme al machiajului, nu numai fondul de ten trebuie sa fie de calitate, dar si pensula.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.