Titluri de carti pe care le gasim intr-un anticariat online

dieta mediteraneana, dieta fara gluten
Dieta mediteraneana vs dieta fara gluten
aprilie 24, 2018
Uniforme Cherokee
Ce spun uniformele despre personalitatea dumneavoastra?
mai 14, 2018

Titluri de carti pe care le gasim intr-un anticariat online

Anticariat Bucuresti

Medicina este un domeniu pe care nu toata lumea il intelege, pe putini ii intereseaza si pe multi ii fascineaza. Medicina este un domeniu special conceput pentru a salva oamenii de diferite afectiuni cu care se confrunta, dar si pentru a preveni aparitia lor. In anticariatul online Printre Carti, https://www.printrecarti.ro/ exista zeci de titluri de carti de medicina care intereseaza medici, rezidenti, studenti la medicina, dar si pacienti. Pentru cativa lei, oamenii pot invata mai multe lucruri despre ingrijirea bolnavilor, prevenirea si tratarea anumitor afectiuni. In plus, sunt si titluri de medicina alternativa in anticariatul din Bucuresti.

 

Cele mai importante titluri de carti din aria medicinei

  • Tudor Stoica – Sexologie. Atat pentru cei care si-au inceput viata sexuala cat si pentru neinitiati, un manual de sexologie este bine venit. Raspunde multor intrebari in mod profesional.
  • Emil Capraru – Mama si Copilul. Editia veche a acestei carti prezinta toate problemele posibile atat medicale cat si psihologice cu care se confrunta mama in momentul in care aduce pe lume un copil, cat si in primii ani de viata ai acestuia.
  • Mircea Chiotan – Bolile hepatice pe intelesul tuturor. O afectiune din ce in ce mai des raspandita in ziua de azi, hepatita trebuie inteleasa pentru a pitea fi prevenita si tratata. Cum se transmite, care sunt cauzele si efectele acestei boli explicate in paginile acestei carti.
  • Mariana Baltoaica – Cainele sanatos, cainele bolnav. O carte despre caini si catei, despre sanatatea lor si modul in care stapanii ii pot ingriji sau pot depista anumite afectiuni
  • Maria Treben – Sanatate din farmacia Domnului. Una din cele mai importante carti de medicina naturista din tara, aceasta prezinta modalitati de tratare a diferitelor afectiuni cu plante medicinale si leacuri din popor.
  • Michel Motignac – Ma hranesc, deci slabesc. O celebra dieta la nivel international este disponibila acum si in tara, prin intermediul acestei carti.
  • I. S. Popov – Alimentatia animalelor domestice. O carte foarte importanta pentru iubitorii de animale, care cresc caini, pisici si alte animalute in casa, va fi extrem de utila pentru clientii anticariatului online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.