Posteaza fotografii de la petrecere

Coroana zirconiu, un pas esential pentru cosmetica dentara
august 1, 2016
nord auto
Volkswagen si pilonul sau principal – modelul “Golf”
septembrie 12, 2016
Fursecuri pentru copii

Petrecerile organizate in sanul familiei sau la o alta locatie impun anumite reguli de organizare si desfasurare . In situatia in care gazda ofera invitatilor mai multe sticle cu vin , cui ii revine obligatia deschiderii acestora? Gazdei sau invitatilor? Ei bine, la aceasta situatie se poate raspunde foarte simplu. In cazul incare vinul a fost oferit cadou gazdei de catre invitati, drept multumire pentru invitatie, respective sticla de vin (sau de oricare alta bautura) poate fi oferita spre consumatie invitatilor, cu mentiunea ca deschiderea acesteia va fi facuta de gazda.

Torturile pentru copii

Organizatorul petrecerii poate alege ca respectiva sticla de bautura sa fie oferita la cina, sau sa o pastreze pentru mai tarziu. Oricum ar fi, castigul este comun. Totodata, in cazul in care gazda a cerut invitatilor sa aduca bautura, deschiderea respectivei sticle de vin, precum si aducerea paharelor la masa cada tot in sarcina gazdei. Alte sticle de bautura nealcoolica pot fi desfacute de oricare dintre invitati. De mentionat ar mai fi faptul ca organizatorul petrecerii nu ar trebui sa le sugereze invitatilor sa revina a doua zi pentru a-l ajuta la strangerea mizeriei si a resturilor de mancare, doar daca respectivii invitati sunt membrii familiei.

De obicei, curatenia de a doua zi cade in sarcina gazdei. La o petrecere in care toti invitatii se simt bine, inevitabil ca fotografiile vor fi facute in orice ipostaze. Este acceptat de toata lumea ca pozele reusite cu grupul sau care surprind toiul distractiei sa fie urcate pe internet, pe diferite site-uri de socializare. Majoritatea site-urilor de socializare ofera posibilitatea administratorilor sa selecteze modul de confidentialitate a postarilor, astfel incat respectivele poze sa poata fi vazute de toti prietenii virtuali sau de doar o parte dintre acestia. Indiferent ca vorbim de o petrecere privata sau una de familie, fotografiile cu torturile pentru copii sau cu prajiturile de casa cumparate de pe etorturi.ro trebuie sa apara pe internet!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.