Volkswagen si pilonul sau principal – modelul “Golf”

Fursecuri pentru copii
Posteaza fotografii de la petrecere
septembrie 8, 2016
Socializare
Romania, tara cu internet iute ca vantul
octombrie 13, 2016

Volkswagen si pilonul sau principal – modelul “Golf”

nord auto

Volkswagen este un producator auto german fondat în 1937, 4 ianuarie, de Frontul Muncii din Germania, cu sediul în Wolfsburg, Germania. Volkswagen este marca pilot a Grupului Volkswagen si este cel mai mare producător auto la nivel mondial în present, detinand multe alte branduri de top printre care putem enumera cateva, cum ar fi: Audi, Porsche, Bugatti, Skoda, Seat, etc.

Volkswagen se traduce ca „Automobilul Poporului”, în limba germană. Sloganul internațional actual al companiei este „Volkswagen”. În limba engleză americană, pronunția este aprpximata  ca ” Volks – vagon „.

Volkswagen a fost creat inițial în 1936 de către Frontul Muncii German (Deutsche Arbeitsfront). La începutul anilor 1930, industria auto germana era încă în mare parte compusă din modele de lux, iar clasa medie germana isi putea permite rareori ceva mai mult decât o motocicletă. Ca rezultat, doar  un german la 50 deținea o mașină. Cautand o piață potențială nouă, unii producători de automobile au început proiectul „masina poporului” proiecte independente – Mercedes 170H, Adler autobahn, Steyr 55, și Hanomag 1.3L, printre altele.

În timp ce gama Volkswagen de autoturisme curând a devenit similar cu cel al altor producatori auto europeni mari. Golf a fost pilonul principal al gamei Volkswagen de la introducerea sa, cat si baza mecanică pentru o serie de alte autovehicule ale companiei. Au existat șapte generații de Volkswagen Golf, dintre care prima a fost produsa din vara anului 1974 până în toamna anului 1983 (vândut ca Rabbit în Statele Unite și Canada și ca Caribe în America Latină).

Service auto autorizat – NordAuto.ro

Pentru reparatii si orice alte modificari pe care doriti sa le aduceti masinii dumneavoastra, fie ca vorbim aici de marca Volkswagen sau orice alta marca, nordauto.ro va sta la dispozitie daca sunteti in cautarea unui service auto Bucuresti pentru reparatii masini Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.