Principalele caracteristici si avantaje ale unei multifunctionale SH

destinatii de vacanta
Destinatii exotice pe care trebuie sa le iei in calcul pentru o vacanta de vis
iunie 20, 2019
activitati distractive
Avantajele copiilor care manifesta interesul pentru gradinarit
iulie 1, 2019

Principalele caracteristici si avantaje ale unei multifunctionale SH

Imprimanta multifunctionala este un dispozitiv din ce in ce mai utilizat atat la birou, cat si in scopuri personale. In loc sa achizitioneze separat o imprimanta, un scanner, un fax sau un alt dispozitiv mai performant, oamenii prefera sa investeasca intr-o multifunctionala. Varianta unei multifunctionale SH din oferta magazinului online calculator-ieftin.ro este cu atat mai buna, cu cat pretul este mai mic, iar avantajele oferite sunt aceleasi.

Multifunctionala second-hand – criterii de selectie

Imprimanta multifunctionala este ideala atat pentru birou, cat si pentru acasa, fiind perfecta pentru a printa un text, a scana un document si a trimite un fax. Magazinul online Calculator-ieftin ofera clientilor posibilitatea de a a achizitiona, la cel mai bun raport calitate – pret, multifunctionale bune, nu doar laptopuri SH sau calculatoare la mana a doua.

Prima intrebare pe care si-o pun, de regula, clientii inainte de a investi intr-o multifunctionala este ce tip li se potriveste: laser sau inkjet? Multifunctionalele laser au o capacitate mai mare si imprima mai rapid, in timp ce imprimanta inkjet este mai putin generoasa din punctul de vedere al capacitatii si este si ceva mai „inceata”.

Multifunctionala second-hand buna trebuie sa vina si cu o garantie suficient de mare incat clientul sa fie sigur ca are posibilitatea de a o duce la reparat, indiferent ce s-ar intampla, in timpul perioadei de garantie. Multifunctionala trebuie sa se adapteze nevoilor utilizatorilor, atat de acasa, cat si de la birou, in functie de locul unde o vor utiliza. Spre exemplu, daca trebuie sa printeze fotografii de o inalta calitate, trebuie sa aleaga o imprimanta cu un numar mare de cartuse separate de culoare si cu o viteza de imagini crescuta.

Multifunctionale SH, laptopuri SH si alte dispozitive IT | calculator-ieftin.ro

multifunctionale SH

Din punctul de vedere al cartusului de reincarcare, acesta trebuie sa fie compatibil cu multifunctionala aleasa, pentru a reduce costurile. Daca modelul ales permite si folosirea consumabilelor de la un alt producator, atunci economiile vor fi semnificative. Nu in ultimul rand, multifunctionala aleasa trebuie sa aiba o rezolutie mare de imprimare, de copiere sau de scanare, pentru a satisface nevoile diverse ale clientilor.

In alegerea multifunctionalei conteaza foarte mult si modalitatea de conectare, fie prin USB sau prin port paralel, capacitatea tavii de documente, posibilitatea de a printa de pe carduri de memorie, dar si firma producatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.