Principalele diferente intre proteza dentara simpla si proteza pe implant

De ce sa cumperi case de marcat noi in detrimentul celor la mana a doua?
august 5, 2020
ingrijire pomi fructiferi
Ingrijirea pomilor fructiferi
august 19, 2020

Principalele diferente intre proteza dentara simpla si proteza pe implant

urgente stomatologice

Pacientii care au nevoie de inlocuirea tuturor dintilor de pe o arcada cu siguranta au nevoie de o proteza simpla sau de o proteza pe implant pentru a se simti din nou increzatori in fortele proprii, pentru a putea mesteca, rade, vorbi si zambi fara jena si fara rusine. Proteza pe implant pare sa fie cea mai moderna si mai buna solutie de inlocuire a dintilor, de aceea din ce in ce mai multi pacienti isi indreapta atentia catre aceasta varianta de inlocuire a breselor edentate.

In timp ce proteza dentara simpla are avantajul unui cost redus, insa nu garanteaza o foarte buna stabilitate si nici incredere de sine in cazul pacientilor, proteza pe implanturi este mult mai eficienta, mai stabila si mai estetica.

Proteza pe implant ofera un grad mare de confort

Pacientii care se prezinta in clinica de specialitate ImplantologieSector4.ro pentru o proteza pe implant sau pur si simplu pentru rezolvarea unei urgente stomatologice, au placuta surpriza sa primeasca cele mai bune sfaturi si servicii in acest sens. Fie ca opteaza pentru un implant sau o proteza pe implant, gradul de satisfactie este la fel de mare.

O data cu avansarea tehnologiei, si forma si stabilitatea protezei a avansat. De aceea, proteza dentara simpla, solutia traditionala de inlocuire a dintilor nu mai este atat de eficienta si nici atat de preferata de catre pacienti. Proteza pe implant presupune atasarea unui numar minim de implanturi – 2 pe arcada inferioara – mandibula si 4 pe arcada suplimentara – maxilar. Proteza dentara se va transforma intr-un dispozitiv medical foatre stabil prins de implanturi printr-un sistem de capse.

Proteza pe implant | Urgente stomatologice | ImplantologieSector4.ro

proteza pe implant

Daca aceasta este o optiune viabila in opinia medicului implantolog, cu siguranta va incepe imediat tratamentul. Desi inserarea unei proteze pe implanturi dureaza mai mult decat lucrarile pentru o proteza simpla, cu siguranta va fi mult mai stabila, mai rezistenta in timp si mai estetica.

Ce alte avantaje ofera o proteza pe implaturi?

Conform specialistilor in domeniul implantologiei ce reprezinta cabinetul Implantologiesector4, aceasta metoda foarte moderna de inlocuire a dintilor ofera pacientilor senzatia de dinti ficsi, permite o igienizare mult mai simpla si purtarea pe toata durata zilei si a noptii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.