Reprezentantii Premium Amanet se deplaseaza si in provincie

Una din principalele atributii ale unei case de amanet din Bucuresti este inca indeplinita de catre specialistii PremiumAmanet.ro. Acestia primesc in amanet diferite bijuterii din aur, cu diamante sau nu, precum si alte obiecte de lux, cum ar fii genti, ceasuri, telefoane si electronice de buna calitate ce apartin unor branduri de renume.

Premium Amanet primeste spre achizitionare si sub forma de amanet bijuterii de aur ca de exenplu bratari si lantisoare mai late sau mai subtiri, inele normale, de logodna sau verighete, precum si alte bijuterii din acest metal pretios, fie ca este vorba de aur alb, galben sau roz.

Pentru cantitati mai mari de aur, reprezentantii Premium amanet – amanet din Bucuresti se deplaseaza in provincie

Premium amanet vine in sprijinul persoanelor care doresc sa isi valorifice bunurile in schimbul unei sume de bani. Fie ca este vorba de bijuterii din aur alb, galben sau roz sau diferite combinatii, cu sau fara pietre pretioase sau semipretioase, orice cantitate de aur este acceptata.

Specialistii vor face intai un test prin care vor verifica materialul din care sunt realizate bijuteriile, dupa care se vor uita si la alte aspecte. Printre acestea, vor numara karatele care indica puritatea aurului, se vor uita la zgarieturi si la rupturi, la culoarea aurului, la necesitatea unor modificari sau reparatii, dupa care vor face o oferta de pret pe care clientii nu o pot refuza.

Premium amanet | Amanet din Bucuresti | PremiumAmanet.ro

Premium amanet

Pentru ca specialistii sa se deplaseze in provincie, este nevoie de mult mai mult decat de un simplu lantisor sau un inel din aur, ci de o cantitate considerabila. Totodata, persoanele care nu se indura sa isi vanda bijuteriile din aur, insa au nevoie de bani urgent, pot sa isi amaneze bijuteriile si le pot recupera atunci cand achita pretul intreg.

In cazul in care clientii amanetului nu isi permit sa plateasca la timp, la data din contract bijuteriile din aur, pot plati numai dobanda si pot prelungi contractul cateva zile sau cateva saptamani pana isi vor putea permite sa le recupereze. Pe langa bijuterii din aur, reprezentantii amanetului achizitioneaza si diamante si bijuterii cu diamante pentru acest lucru deplasandu-se in provincie.

Atat aurul, cat si diamantele sunt obiecte de lux pretioase, care pot fi folosite atat la executarea unor bijuterii sau ceasuri de lux pentru a avea un aspect elegant si deosebit si pentru a creste valoarea in mod semnificativ atat din punct de vedere financiar, cat si al elegantei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.