carti ieftine
Cartile de bucate vechi nu trebuie sa lipseasca din nicio bucatarie moderna!
iulie 4, 2021
calculator second hand
Specificatiile principale ale unui calculator second hand
iulie 29, 2021
uniforme medicale Disney

Halatele medicale reprezinta uniforma cadrelor medicale din orice ramura. Acestia pot fi identificati cu usurinta datorita acestor uniforme, care confera intr-un mod inedit respect si incredere. Intre timp, acestea s-au diversificat, iar acum sunt disponibile pe piata tot mai multe modele care sa se distinga de clasicele halate albe.

Ce rol au halatele medicale

Acestea simbolizeaza in primul rand statutul si meseria persoanei care le poarta. In al doilea rand, halatele au rolul de a oferi protectia necesara in ceea ce priveste transmiterea microbilor sau a bolilor. Protectia este necesara pentru personalul medical, dar si pentru pacienti. Halatul trebuie sa fie confortabil si sa protejeze persoana care il poarta de microbi, dar si de umiditate.

Acesta este folosit in domeniul medicat de mai bine de un secol, iar in trecut medicii purtau deseori culoarea neagra. Aceste halate sunt de folos in cazul unor urgente, pentru ca persoana care are nevoie de ajutor poate identifica cu usurinta care sunt persoanele carora le-ar putea cere ajutorul intr-un spital, spre exemplu.

Halate medicale | uniforme medicale Disney | MediFashion.ro

Halate medicale

Diversitate de modele si culori – uniforme medicale Disney

Intrucat culoarea alba nu este obligatorie, uniformele colorate au inceput sa isi faca aparitia. Diferite modele, precum uniformele medicale Disney, sunt preferate in special de asistente. Aceste uniforme ajuta la relaxarea copiilor care se tem de medic si la crearea unei atmosfere placute. Copilul va deveni interesat si va fi distras de personajele care apar pe halat, in acest fel fiind mai usor de consultant si devenind mai usor de abordat.

Multi copiii se sperie de uniformele clasice, iar din acest motiv asistentele din unele spitale sau clinici stomatologice prefera sa abordeze un model amuzant si interesant de halat, tocmai pentru acesti copii. In acest fel le poate demonstra copiilor ca de fapt cadrele medicale nu reprezinta un pericol si nu vor sa le faca rau.

Pe MediFashion.ro medicii si asistentele pot gasi o gama variata de uniforme medicale, disponibile in diferite culori si modele si fabricate din materiale de calitate, care sa raspunda tututor nevoilor si cerintelor. Fie ca e vorba de uniforma, incaltaminte sau alte echipamente, cadrele medicale au nevoie de uniforme calitative.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.