Romania, tara cu internet iute ca vantul

nord auto
Volkswagen si pilonul sau principal – modelul “Golf”
septembrie 12, 2016
Cabinet stomatolog Dristor
Apelati la cea mai performanta clinica stomatologica din sectorul 3, Bucuresti, cu servicii impecabile pentru copii si adulti, Dental Crown Health!
octombrie 27, 2016

Romania, tara cu internet iute ca vantul

Socializare

Faptul ca ne merge internetul struna stiam inca dinainte sa iasa atata tevatura pe baza declaratiei candidatului la Casa Alba, Bernie Sanders. In cazul in care nu sunteti la curent cu afirmatia, acesta a declarat ca este inadmisibil ca Romania sa aiba o conexiune la internet de o mai buna calitate decat cea a Statelor Unite ale Americii. Nu vom comenta aceasta declaratie prea mult si nici nu vom despica ideea din spatele ei, intrucat daca am aface-o, probabil ca am incepe sa-l displacem pe Sanders mai tare decat il displacem pe Trump, intrucat afirmatia sa subliniaza exact parerea lui despre tara noastra. Nu-l condamnam prea tare, intrucat invidia este ceva omenesc, iar afirmatia sa este una cat se poate de adevarata: Romania chiar are un internet extrem de rapid, mult mai rapid decat a majoritatii tarilor din lume, aflandu-se pe un venerabil loc 5. Viteza tarii noastre atunci cand discutam despre datul pe internet se invarte undeva in jurul a 37,4 mbs, ceea ce ne permite, practic, sa downloadam serialele preferate ale americanilor cu o viteza naucitoare, in timp ce Statele Unite ale Americii se afla pe indepartatul loc 14, cu 29,6 mbs. Tara cu una dintre cele mai slabe conexiuni la internet in acest moment este, insa, China, aflandu-se pe locul 123, cu o viteze de numai 7,1 mbs.

Internet

Iata ca nu are nicio importanta cat de dezvoltata este economia unei tari atunci cand discutam despre viteza internetului propagat in casele oamenilor dar si in sediile institutiilor. Daca in cazul unei tari ca Japonia (aflata inaintea noastra in acest top al vitezei de internet), lucrul acesta vine ca fiind unul absolut firesc, avand in vedere dezvoltarea tehnologica si rapiditatea de adaptare absolut exceptionala a acestei tari, in cazul Romaniei, acest privilegiu vine sa starneasca invidii si poate mici rautati din partea vulpilor care nu ajung, de obicei, la struguri.

Iata ca exista macar un motiv pentru care in Romania se traieste bine. Indiferent ca nu ai job, sau daca ai, e prost platit, facturile cresc, copiii tipa de foame, atat timp cat ai conexiune buna la internet, altceva nu-ti mai trebuie.

Lasand glumele la o parte, aceasta conexiune buna la internet a Romaniei ar trebui sa fie benefica celor ce isi doresc sa lucreze de acasa in sistem freelancer pentru companii sau pe baza de proiect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.