Rosu si Negru – o carte veche ce nu trebuie sa lipseasca din nicio biblioteca

Implantul dentar la Dental Crown Health
mai 28, 2019
cheia fericirii
Cheia fericirii copiilor
iunie 5, 2019

Rosu si Negru – o carte veche ce nu trebuie sa lipseasca din nicio biblioteca

Printre Carti

Unul dintre cele mai importante romane ale literaturii universale, care nu are nevoie de nicio alta prezentare, este Rosu si Negru, al carui autor este Stendhal. Un roman clasic si, in acelasi timp, modern, un roman care se numara printre volumele din oferta de carti ieftine a antiacriatului Printre Carti, Rosu si Negru poate fi cumparat la cel mai bun pret, direct de pe site-ul https://www.printrecarti.ro/ .

Romanul central al operei lui Stendhal si al literaturii universale

Un roman romantic si realist, cu un titlu ce simbolizeaza tabla de sah a intregii opere a lui Stendhal, Rosu si Negru prezinta povestea tanarului Julien Sorel, dintr-un orasel de provincie, care vrea cu tot dinadinsul sa isi depaseasca conditia si sa isi cultive cunostinta de sine, sa inteleaga si sa traiasca fericirea in adevaratul sens al cuvantului.

Povestea din Rosu si Negru este plina de intrigi, de pasiune, de avansare pe scara sociala a perioadei prezentate, de actiune, de consecinte ale actiunilor. Cu un zbucium interior incredibil si cu dorinta de a excela si de a cuceri femei care se afla pe o alta treapta a scarii sociale, faptele eroului sunt descrise in amanunt de catre autor. Cu un final cutremurator si o actiune care a fascinat generatii intregi, Rosu si Negru ramane un roman mereu de actualitate, un roman psihologic, care va capta atentia cititorilor de la primele randuri.

Rosu si Negru – un roman profund, care trebuie asezat la loc de cinste in biblioteca

Romanul Rosu si Negru este disponibil in anticariat la un pret foarte avantajos. Acesta poate fi gasit si in librarii, insa la un pret mult mai mare, si in biblioteci publice, cu conditia sa fie returnat dupa o scurta perioada. Cea mai buna alegere este achizitionarea romanului direct din anticariat. Astfel, cititorii se vor bucura in permanenta de roman, il vor putea reciti ori de cate ori simt nevoia, vor putea consulta pasaje si il vor putea imprumuta altor persoane.

Carti ieftine | anticariat online Printre Carti

carti ieftine

Romanul Rosu si Negru este presarat de scene intense, impresionante, de personaje cu trasaturi de caracter interesante, personajul principal facand fata oricarei situatii prin agerimea mintii si prin stilul elegant. Rosu si Negru este un roman care nu trebuie sa lipseasca din nicio biblioteca a cititorilor care se respecta si care vor sa lase in urma adevarate opere de arta, comori ale literaturii, generatiilor urmatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.