Implantul dentar la Dental Crown Health

Ce tip de extensii se potriveste fiecarui tip de par?
mai 24, 2019
Printre Carti
Rosu si Negru – o carte veche ce nu trebuie sa lipseasca din nicio biblioteca
mai 30, 2019

Sunteti in cautarea unui medic stomatolog care sa utilizeze cele mai recente tehnici pentru implant dentar in Bucuresti? Practica specialistilor Dental Crown Health ar putea fi raspunsul care sa aduca zambetul pe care il doriti. Personalul prietenos al clinicii va va oferi cele mai bune optiuni de tratament, astfel inca sa alegeti exact ceea ce vi se potriveste!

Implanturile sunt optiunea confortabila, naturala si durabila pentru lipsa dintilor. Implanturile dentare reprezita o optiune alternativa a unei punti sau proteze si este un inlocuitor direct al dintelui printr-o radacina aplicata in osul maxilarului si o coroana artificiala care imita perfect dintele natural.

Implanturile dentare sunt o optiune buna pentru candidatii care nu doresc o punte sau o proteza partiala atunci cand se confrunta cu o pierdere partiala a dintilor din cauza unei boli parodontale, a unui canal de radacina la care nu s-a intervenit corespunzator sau a dintilor pierduti in urma unui accident traumatizant. Implantul este un surub de titan montat chirurgical in osul maxilarului si care, in urma procesului de osteointegrare, devine o radacina ce poate sustine o coroana. In urma acestei proceduri, o coroana dentara este atasata implantului de titan, iar rezultatul arata similar dintilor naturali.

Principalele avantaje sunt imbunatatirea evidenta a muscaturii si confortul de a avea dintii functionali. Rata de succes a implanturilor dentare este foarte mare si devine o procedura populara pentru multi pacienti care au nevoie de inlocuirea dintilor.

Legat de durata tratamentului, niciun expert in implantologie nu ar putea spune cat va dura. Aceasta perioada depinde de fiecare persoana in parte si de modul in care evolueaza situatia in fiecare caz.

Cele mai bune oferte la implanturi dentare in sector 3 | implant dentar in Bucuresti | dentalcrownhealth.ro

implanturi dentare in sector 3

Nici in ceea ce priveste durata lor de viata nu pot fi facute decat presupuneri. Garantia implanturilor se intinde dincolo de 10-15 ani, insa pot dura chiar si o viata intreaga. Intretinerea este factorul cheie, periajul, utilizarea atei dentare si vizitele regulate la stomatolog sunt o necesitate. Studiile arata ca intre 90% si aproape 100%, implanturile sunt viabila chiar si dupa 15 ani de la aplicare.

Stiind aceste lucruri, nu trebuie decat sa accesati dentalcrownhealth.ro si sa programati o consultatile in vederea aplicarii de implanturi dentare in sector 3. Veti primi cele mai bune sfaturi si optiuni de tratament, toate in functie de istoricul personal si de rezultatul dorit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.